0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει? Αν πάρω μετάθεση (λέμε τώρα) δεν θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση για μετάθεση του χρόνου μέχρι να ξεχρεώσω την οργανική μου για ένα χρόνο, σωστά? Για απόσπαση όμως θα μπορώ να κάνω? Είμαι προβληματισμένη γιατί ανήκω στη Λέρο και φέτος είμαι με απόσπαση Αθήνα. Έχω γύρω στα 45 μόρια (ΠΕ02) και σκέφτομαι αν πρέπει να βάλω περιοχές εκτός Αττικής. Λογικά με τις αποσπάσεις δε θα αλλάξει κάτι, έτσι? Οπότε θα μπορώ να παίρνω λογικά. Αν όμως δεν μπορώ να πάρω, να μη δηλώσω εκτός Αττικής. Με τόσα μόρια ποιές περιοχές λέτε να ανοίξουν ? Ενδιαφέρομαι για στεριά και κοντινά σχετικά στην Αττική για να απομακρυνθώ από τα Δωδεκάνησα που είναι πολύ δύσκολα στη μετακίνηση και δεν έχει ούτε γιατρούς ούτε σταθμούς για το μωρό. Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει.
Καμιά πρόβλεψη δεν έχετε βρε παιδιά? Αττική κι εγώ δύσκολο το βλέπω βάσει των περισνών δεδομένων. Αλλά και Κορινθία και
Αυτό με προβληματίζει κι εμένα. Με την ενοποίηση μπορεί να βρεθείς σε κάποιο μακρινό κι απομονωμένο χωριό. Από την άλλη πάλι καμία σχέση με τα Δωδεκάνησα. Παίρνεις το αυτοκίνητο και σε τρεις ωρίτσες είσαι Αθήνα.[/Αυτο ξαναπέστο. Εγω 8 χρόνια τη βόλευα με αποσπάσεις από το νησί, ώσπου πέρυσι δεν πήρα και θυμάμαι που έφτανα Κυριακή απόγευμα κι είχε μια σκοτεινιά κι είχα αφήσει το παιδί μου πίσω... Και μου έπεσαν και οι αναδρομικές κρατήσεις και και και... Και μετάθεση δεν μπορώ να πάρω.
Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει? Αν πάρω μετάθεση (λέμε τώρα) δεν θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση για μετάθεση του χρόνου μέχρι να ξεχρεώσω την οργανική μου για ένα χρόνο, σωστά?
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ζητά από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με συμπληρωματική εγκύκλιο τα εξής: Να αναγνωριστεί σε όλους τους νεοδιοριζόμενους συναδέλφους και να μοριοδοτηθεί κατά την κείμενη νομοθεσία η προϋπηρεσία τους ως αναπληρωτών σε δημόσια σχολεία για τις μεταθέσεις σχολικού έτους 2012-2013 και έπειτα.
Η ΟΛΜΕ εβγαλε την παραπανω ανακοινωση πριν απο λιγο εξαιτιας του οτι καποιες Διδε δεν αναγνωριζουν την προυπηρεσια των συναδελφων που διοριστηκαν τελευταια λογω του οτι δεν τους εχει ακομα αναγνωριστει η προυπηρεσια μισθολογικα!!Συνεβη σε καποιον κατι τετοιο. Γιατι πραγματικα ειναι πολυ σοβαρο...
Παράθεση από: ΟΡΑΤΙΟΣ στις Ιανουαρίου 24, 2013, 04:01:00 pm Μήπως μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει το τελευταίο χωρίο της διευκρινιστικής εγκυκλίου αναφορικά με την αναγνώριση προ'υ'πηρεσίας;Τελικά οι φετινοί νεοδιόριστοι θα την συνυπολογίσουμε ή όχι;;;;;Ναι βρε παιδια ας απαντησει καποιος. Τι θα γινει με εμας τους ερμους τους νεοδιοριστους; Θα αναγνωριστει η δικη μας προυπηρεσια; Τι θελει να πει ο ποιητης στη διευκρινιστικη;
Μήπως μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει το τελευταίο χωρίο της διευκρινιστικής εγκυκλίου αναφορικά με την αναγνώριση προ'υ'πηρεσίας;Τελικά οι φετινοί νεοδιόριστοι θα την συνυπολογίσουμε ή όχι;;;;;
Γενικά η ενοποίηση είναι θέμα, π.χ. Εύβοια- Χαλκίδα είναι μια χαρά, η Κύμη, όμως; Ή η Λίμνη;
βρε παιδια εγω θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το χαρτι της συνυπηρετησης. απο το ικα δωσανε στο συζυγο μου μια κατασταση ενσημων που δειχνει τα ενσημα του μεχρι τον σεπτεμβρη. ζητησε και μια βεβαιωση απο τον εργοδοτη του οτι εργαζεται στο νομο που θελουμε. με αυτα ειμαι ενταξει η θα πρεπει να εχω και κατι ακομα?ευχαριστω εκ των προτερων !