0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 26, 2013, 05:17:37 pmαυτο ακριβώς σου λέω: όσοι ζητάμε ηλεκτρονικά μέσω συστήματος πρεπει να υποβληθούν δύο ξεχωριστές αιτήσεις το ίδιο καιμέσω μέιλ όσοι ζητάν ηλεκτρονικά με πολλαπλή επιλογή (πχ θέλω αίτηση μετάθεσης και οριστικής ) επιλέγουν τα πεδία όσοι τα στέλνουν με ταχυδρομειο θέλει μία αίτηση και γράφεις επάνω ΚΑΙ για οριστική τοποθέτηση με κόκκινο στυλό. Ωστόσο, κάπου άκουσα ότι η α/θμια θέλει δυο χειρόγραφες αιτησεις, ξεχωριστά!!γιαυτο σου λέω, ρώτα καλύτερα!!!Συγνώμη αλλά επειδή είμαι εκτός σχολείου φέτος, δεν είναι στάνταρ ότι στέλνουμε ταχυδρομικά τις αιτήσεις; μπορεί η δδε να τις θέλει με mail; ευχαριστώ!
αυτο ακριβώς σου λέω: όσοι ζητάμε ηλεκτρονικά μέσω συστήματος πρεπει να υποβληθούν δύο ξεχωριστές αιτήσεις το ίδιο καιμέσω μέιλ όσοι ζητάν ηλεκτρονικά με πολλαπλή επιλογή (πχ θέλω αίτηση μετάθεσης και οριστικής ) επιλέγουν τα πεδία όσοι τα στέλνουν με ταχυδρομειο θέλει μία αίτηση και γράφεις επάνω ΚΑΙ για οριστική τοποθέτηση με κόκκινο στυλό. Ωστόσο, κάπου άκουσα ότι η α/θμια θέλει δυο χειρόγραφες αιτησεις, ξεχωριστά!!γιαυτο σου λέω, ρώτα καλύτερα!!!
Παράθεση από: gio66 στις Ιανουαρίου 26, 2013, 05:37:12 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 26, 2013, 05:17:37 pmαυτο ακριβώς σου λέω: όσοι ζητάμε ηλεκτρονικά μέσω συστήματος πρεπει να υποβληθούν δύο ξεχωριστές αιτήσεις το ίδιο καιμέσω μέιλ όσοι ζητάν ηλεκτρονικά με πολλαπλή επιλογή (πχ θέλω αίτηση μετάθεσης και οριστικής ) επιλέγουν τα πεδία όσοι τα στέλνουν με ταχυδρομειο θέλει μία αίτηση και γράφεις επάνω ΚΑΙ για οριστική τοποθέτηση με κόκκινο στυλό. Ωστόσο, κάπου άκουσα ότι η α/θμια θέλει δυο χειρόγραφες αιτησεις, ξεχωριστά!!γιαυτο σου λέω, ρώτα καλύτερα!!!Συγνώμη αλλά επειδή είμαι εκτός σχολείου φέτος, δεν είναι στάνταρ ότι στέλνουμε ταχυδρομικά τις αιτήσεις; μπορεί η δδε να τις θέλει με mail; ευχαριστώ!Κι εγώ αυτό γνωρίζω και αυτό λέει η εγκύκλιος. Τις στέλνουμε ταχυδρομικά. Μου το επιβεβαίωσε και η ΔΔΕ που ανήκω οργανικά!
Δηλαδη αν ζηταει καποιος και μεταθεση αλλα και βελτιωση θεσης στελνει ενα εντυπο? Ποια αιτηση εξεταζεται πρωτα?
Συγνώμη άν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δέν βρήκα κάτι με την αναζήτηση: όσοι είμαστε νεοδιόριστοι με τους συμπληρωματικούς διορισμούς του Νοέμβρη δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση έστω για οριστική τοποθέτηση;