0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mat στις Ιανουαρίου 27, 2013, 10:52:45 pmΠαράθεση από: koshl στις Ιανουαρίου 27, 2013, 10:32:14 pmΣυγνώμη άν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δέν βρήκα κάτι με την αναζήτηση: όσοι είμαστε νεοδιόριστοι με τους συμπληρωματικούς διορισμούς του Νοέμβρη δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση έστω για οριστική τοποθέτηση;Όχι (έτσι απάντησε η ΔΔΕ που ρωτήσαμε σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε και σε αυτούς το υπουργείο)Εμένα πάλι μου είπαν ότι θα κάνουμε αίτηση οριστικής τοποθέτησης και από το υπουργείο (τηλ 210-3442278 (Γενικές Μεταθέσεις)) και από την δευτεροβάθμια στην οποία ανήκω. Τι ισχύει τελικά;
Παράθεση από: koshl στις Ιανουαρίου 27, 2013, 10:32:14 pmΣυγνώμη άν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δέν βρήκα κάτι με την αναζήτηση: όσοι είμαστε νεοδιόριστοι με τους συμπληρωματικούς διορισμούς του Νοέμβρη δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση έστω για οριστική τοποθέτηση;Όχι (έτσι απάντησε η ΔΔΕ που ρωτήσαμε σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε και σε αυτούς το υπουργείο)
Συγνώμη άν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δέν βρήκα κάτι με την αναζήτηση: όσοι είμαστε νεοδιόριστοι με τους συμπληρωματικούς διορισμούς του Νοέμβρη δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση έστω για οριστική τοποθέτηση;
Δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου. Μπορώ να κάνω αίτηση βελτίωσης στην ίδια περιοχή; (δε μου φαίνεται λογικό να μπορώ ...αλλά πολλά δεν μου φαίνονται πλέον λογικά!)
Παράθεση από: kori09 στις Ιανουαρίου 28, 2013, 10:30:58 amΠαράθεση από: mat στις Ιανουαρίου 27, 2013, 10:52:45 pmΠαράθεση από: koshl στις Ιανουαρίου 27, 2013, 10:32:14 pmΣυγνώμη άν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δέν βρήκα κάτι με την αναζήτηση: όσοι είμαστε νεοδιόριστοι με τους συμπληρωματικούς διορισμούς του Νοέμβρη δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση έστω για οριστική τοποθέτηση;Όχι (έτσι απάντησε η ΔΔΕ που ρωτήσαμε σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε και σε αυτούς το υπουργείο)Εμένα πάλι μου είπαν ότι θα κάνουμε αίτηση οριστικής τοποθέτησης και από το υπουργείο (τηλ 210-3442278 (Γενικές Μεταθέσεις)) και από την δευτεροβάθμια στην οποία ανήκω. Τι ισχύει τελικά;στη ΔΔΕ που ανήκω είδαν την εγκύκλιο και μου είπαν οτι δέν δικαιούμαι ούτε για οριστική τοποθέτηση. Τι ισχύει τελικά
Επείγον ΕπείγονΟι ώρες διάθεσης μου στην βιβλιοθήκη του σχολείου μου ,για συμπλήρωση ωραρίου, λογίζεται ως διδακτική προϋπηρεσία;Αφορά τις μεταθέσεις για τα Μουσικά σχολεία
Παράθεση από: geochem στις Ιανουαρίου 29, 2013, 04:36:52 pmΕπείγον ΕπείγονΟι ώρες διάθεσης μου στην βιβλιοθήκη του σχολείου μου ,για συμπλήρωση ωραρίου, λογίζεται ως διδακτική προϋπηρεσία;Αφορά τις μεταθέσεις για τα Μουσικά σχολείαgeochem, τελικά σου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που το φεκ σου είναι 15/9;
Καλησπέρα συνάδελφοι.Αν κανω βελτίωση και παρω νέα οργανική αυτή υπηρετείται με άδεια ανατροφής?Με την άδεια άνευ αποδοχων για ένα μηνα επηρεάζεται αυτό?