0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετράει η ημερομηνία αποστολής, η σφραγίδα του ταχυδρομείου δηλαδή, να είναι εμπρόθεσμη.
Πάει και η αιτηση εστάλη! Καλές μεταθέσεις σε όλους παιδιά, να γυρίσουμε οριστικά σπιτάκια μας εύχομαι! Τον Απρίλιο τα ξαναλέμε σε αυτό το θεματάκι!
Απρίλιο Μάιο θα εχουν βγει λογικά, άλλωστε ψιχουλα θα δωσουν πάλι...
Μόλις είδα ότι μου έστειλαν επιτέλους το email με την αίτηση και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα, γιατί νομίζω ότι έχουν γίνει λάθη. 1. Ενώ έγραψα με κόκκινο «για οριστική τοποθέτηση», στην αίτηση που μου έστειλαν δεν αναγράφεται. Είναι λανθασμένη καταχώριση ή σε όλες τις αιτήσεις δεν εμφανίζεται; 2. Στις προϋπηρεσίες, εκεί που λέει από – έως, μου έχουν κάνει λάθη στις ημερομηνίες, ενώ περιέργως οι μήνες και οι μέρες έχουν καταχωριστεί σωστά. Συνεπώς, χρειάζεται διόρθωση;3. Στην 1η σελίδα, στην προϋπηρεσία γράφει πχ: Από πίνακα υπηρετήσεων: 3χρόνια 3 μήνες 10 ημέρες Συνολική προυπηρεσία: 3χρόνια 3 μήνες 15 ημέρες;Γιατί υπάρχει διαφορά;4. Στο σύνολο μονάδων έχω πχ 30. Εντοπιότητα, εργασία συζύγου και 1η προτίμηση δίνουν σύνολο 10 μονάδες. Αυτές προστίθενται, οπότε θα έχω 40;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.