0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομιζω οτι αυτο που τους νοιαζει ειναι η μειωση του κοστους ΜΟΝΟ κ τιποτα αλλο.και πολλα αλλα...τωρα αν καποιος μπορει να τα ξερει ολα αυτα, τοτε μπραβο του και παρακαλω να μου τα πει και εμενα για να μην το ψαχνω....
Μόλις είδα ότι μου έστειλαν επιτέλους το email με την αίτηση και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα, γιατί νομίζω ότι έχουν γίνει λάθη. 1. Ενώ έγραψα με κόκκινο «για οριστική τοποθέτηση», στην αίτηση που μου έστειλαν δεν αναγράφεται. Είναι λανθασμένη καταχώριση ή σε όλες τις αιτήσεις δεν εμφανίζεται; 2. Στις προϋπηρεσίες, εκεί που λέει από – έως, μου έχουν κάνει λάθη στις ημερομηνίες, ενώ περιέργως οι μήνες και οι μέρες έχουν καταχωριστεί σωστά. Συνεπώς, χρειάζεται διόρθωση;3. Στην 1η σελίδα, στην προϋπηρεσία γράφει πχ: Από πίνακα υπηρετήσεων: 3χρόνια 3 μήνες 10 ημέρες Συνολική προυπηρεσία: 3χρόνια 3 μήνες 15 ημέρες;Γιατί υπάρχει διαφορά;4. Στο σύνολο μονάδων έχω πχ 30. Εντοπιότητα, εργασία συζύγου και 1η προτίμηση δίνουν σύνολο 10 μονάδες. Αυτές προστίθενται, οπότε θα έχω 40;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
πραγματικα απορω πως ειναι δυνατον καποιος να ξερει αν θα γινουν μεταθεσεις κ ποσες θα ειναι απο τωρα.για το αν θα γινουν μεταθεσεις κ ποσες, ειναι ζητημα πολλων παραμετρων.α) αν θα γινουν με αυστηρα οργανικα κενα ή θα παρουν υποψη τους κ τα λειτουργικα σε ενα βαθμομεχρι τωρα πλην αννουλας περναν υποψη τους λιγο και τα λειτουργικα.. τωρα τετοια σιγουρια για το αντιθετο.....β) αν θα γινει δευτερη φαση μεταθεσεων κατα τον απριλη μαιο... ναι συζητηται κατι τετοιο... και τι εχουν στο μυαλο τους...γ) ποσες ειναι οι συνταξιοδοτησεις κατα κλαδο..( παραιτησεις απολυσεις.. κλπ )δ) αν οι κατα τοπους δδε θα εχουν περασει στο συστημα και θα εχουν ενημερωσει το υπουργειο εγκαιρα για τα κενα...ε) τι θα γινει με τους αποσπασμενους σε διαφορες θεσεις... γνωμη μου παντα τιποτα...ζ) τι θα ακολουθηθει με τους αναπληρωτες.. παλι γνωμη μου ειναι οτι θα παρει οσο το δυνατο λιγοτερουςη) ποια η γενικοτερη φιλοσοφια απο εδω και περα... νομιζω οτι αυτο που τους νοιαζει ειναι η μειωση του κοστους ΜΟΝΟ κ τιποτα αλλο.και πολλα αλλα...τωρα αν καποιος μπορει να τα ξερει ολα αυτα, τοτε μπραβο του και παρακαλω να μου τα πει και εμενα για να μην το ψαχνω....
Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία πόσες είναι οι αιτήσεις αλλά κυρίως πόσες θέσεις θα ανοίξουν (σίγουρα λίγες) και πόσα μόρια έχουν συγκεντρώσει αυτοί που έκαναν αίτηση.
Ναι το ξερω αυτο απλα ηθελα να δω τι εγινε με αυτους που εχουν οργανικη. Την τολμησαν την αιτηση?
οι έχοντες οργανική χωρίς οικογένεια έβαλαν και δυο-τρία κοντινά.