0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι τις 8/10 ήμουν κανονικά σε σχολείο μετά λόγω της άδειας βγήκα στη διάθεση. Επίσης επειδή είμαι με απόσπαση για αυτό μάλλον έβαλαν εως τις 30/6. Τώρα δηλαδή που περνιέται σε δύο τμήματα χάνεται στην περίπτωσή μου ένας μήνας δικαιολογημένα; Γιατί στο α' μέρος που με έβαλαν από 9/10 έως 22/12 γράφει 2 μήνες και 14 ημέρες. Αυτές οι 14 ημέρες δεν λογαριάζονται για μήνας; Αν με βάλουν από 9/10 έως 23/12 δηλαδή 2 μήνες και 15 ημέρες τον κερδίζω το μήνα; Τι μπορώ να κάνω για να μη χαθεί ο μήνας λόγω αυτού του σπασίματος της υπηρεσίας στα δύο;
Παράθεση από: stellousi στις Φεβρουαρίου 11, 2013, 06:20:12 pmΜέχρι τις 8/10 ήμουν κανονικά σε σχολείο μετά λόγω της άδειας βγήκα στη διάθεση. Επίσης επειδή είμαι με απόσπαση για αυτό μάλλον έβαλαν εως τις 30/6. Τώρα δηλαδή που περνιέται σε δύο τμήματα χάνεται στην περίπτωσή μου ένας μήνας δικαιολογημένα; Γιατί στο α' μέρος που με έβαλαν από 9/10 έως 22/12 γράφει 2 μήνες και 14 ημέρες. Αυτές οι 14 ημέρες δεν λογαριάζονται για μήνας; Αν με βάλουν από 9/10 έως 23/12 δηλαδή 2 μήνες και 15 ημέρες τον κερδίζω το μήνα; Τι μπορώ να κάνω για να μη χαθεί ο μήνας λόγω αυτού του σπασίματος της υπηρεσίας στα δύο;δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς . Από πότε είσαι με απόσπαση και απο πότε είσαι με άδεια; Είσαι με απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ η σε άλλο σχολείο εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ; Εισαι με απόσπαση σε φορέα; Και η άδειά σου πότε λήγει;
Η διάσπαση γίνεται από .... έως 23/12/2012 και από 24/12/2012 έως ...Προφανώς τους ξέφυγε μία μέρα (που κάνει τη διαφορά). Να τους ενημερώσεις.
ως 16/02/2013. 18/02/2013 οι ΔΔΕ υποχρεούνται να ανεβάσουν μόρια. Επειδή συνήγθως αυτό το τελευταίο απο πολλές ΔΔΕ πάει άκλαυτο καλό θα ειναι να πιέσετε στην κατεύθυνση αυτή. Έχετε κάθε δικαίωμα να δείτε τα μόριά σας καθώς και των υπολοίπων.