0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερευνώντας τους πίνακες σε άλλες δευτεροβάθμιες με σκόπο να ελέγξω ποιοι άλλοι ενδιαφέρονται, διαπίστωσα ότι έχουν υποβάλλει αίτηση μετάθεσης για τον τόπο μου, άτομα που δεν διαθέτουν ούτε εντοπιότητα ούτε την συνυπηρέτησηκαι απλά έχουν πολλά μόρια. Δεν είναι άδικο??? Απλώς μοιράζομαι τις σκέψεις μου συνάδελφοι και θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας πάνω σ΄αυτό.
Σχετικά με τις φετινές Μεταθέσεις, θα έπρεπε να ισχύσει κατά προτεραιότητα το εξής ο εκπαιδευτικός να παίρνει μετάθεση σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια(εντοπιότητα συνυπηρέτηση κτλ, οικονομική κατάσταση ) και όχι βάσει μορίων. Ας αλλάξει τουλάχιστον για φέτος το σύστημα. Και αυτό το λέω ορμώμενη απο το γεγονός ότι έχοντας υποβάλλει αίτηση μετάθεσης για την περιοχή μόνιμης κατοικίας μου και έχοντας κοινωνικά κριτήρια, δεν διαθέτω τα απαιτούμενα μόρια (γύρω στα 32 μόρια,) ωστόσο η περιοχή μου έχει ακόμα και τώρα πολλά κενά (είμαι ΠΕ 02). Ερευνώντας τους πίνακες σε άλλες δευτεροβάθμιες με σκόπο να ελέγξω ποιοι άλλοι ενδιαφέρονται, διαπίστωσα ότι έχουν υποβάλλει αίτηση μετάθεσης για τον τόπο μου, άτομα που δεν διαθέτουν ούτε εντοπιότητα ούτε την συνυπηρέτησηκαι απλά έχουν πολλά μόρια. Δεν είναι άδικο??? Απλώς μοιράζομαι τις σκέψεις μου συνάδελφοι και θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας πάνω σ΄αυτό. Οφείλουν να πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταθέσεων φέτος. Δεν πάει άλλο!
ΔΙΔΕ Δωδεκανήσου θα τα βγάλει ποτέ??
Παιδιά παρατηρώ(λογικά θα υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά εγώ τώρα το παρατήρησα ) ότι υπάρχει στους πίνακες μεταθέσεων και η κατηγορία "νοηματική γλώσσα". Ποια τα προσόντα για να ενταχθεί κάποιος εκεί; ευχαριστώ!
Παράθεση από: gio66 στις Φεβρουαρίου 23, 2013, 02:49:36 pmΠαιδιά παρατηρώ(λογικά θα υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά εγώ τώρα το παρατήρησα ) ότι υπάρχει στους πίνακες μεταθέσεων και η κατηγορία "νοηματική γλώσσα". Ποια τα προσόντα για να ενταχθεί κάποιος εκεί; ευχαριστώ!σελίδα 29- 31 εγκυκλίου μεταθέσεων 2013
Εβγαλε και η
Μπορείς να παραθέσεις της Δυτικής Αττικής με κάποιο link; στη σελίδα τους δε φαίνονται ή δεν μπορώ να τα βρω εγώ...
Παράθεση από: gio66 στις Φεβρουαρίου 26, 2013, 12:18:32 amΜπορείς να παραθέσεις της Δυτικής Αττικής με κάποιο link; στη σελίδα τους δε φαίνονται ή δεν μπορώ να τα βρω εγώ... http://dide-dytik.att.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80:metatheseis&catid=54:2012-11-06-07-32-14&Itemid=179