0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μόρια όσων ζητούν βελτίωση καθώς και όσων ζητούν οριστική τοποθέτηση , ανακοινώνονται μετά τις μεταθέσεις, την περίοδο κατά την οποία ανακοινώνονται τα οργανικά κενά και γίνονται οι δηλώσεις προτίμησης σχολείων για τοποθετήσεις όσων ζητούν βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση ή ήρθαν με μετάθεση (οι αιτήσεις συνεξετάζονται και ανακοινώνεται ενιαίος πίνακας μορίων κατά φθίνουσα σειρά και ανά ειδικότητα).
έρχεται σχετική εγκύκλιος κάθε χρόνο. Συνήθως Μάρτιο με Απριλιο.
Παράθεση από: silkcut στις Μαρτίου 17, 2013, 12:07:15 pmΤα μόρια όσων ζητούν βελτίωση καθώς και όσων ζητούν οριστική τοποθέτηση , ανακοινώνονται μετά τις μεταθέσεις, την περίοδο κατά την οποία ανακοινώνονται τα οργανικά κενά και γίνονται οι δηλώσεις προτίμησης σχολείων για τοποθετήσεις όσων ζητούν βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση ή ήρθαν με μετάθεση (οι αιτήσεις συνεξετάζονται και ανακοινώνεται ενιαίος πίνακας μορίων κατά φθίνουσα σειρά και ανά ειδικότητα).Στην Αιτωλοακαρνανία ανακοινώθηκαν και τα μόρια για βελτίωση οριστική τοποθέτηση, συγχρόνως με αυτά των ματαθέσεων.
η διαδικασια προχωραει κανονικα. εχουν ζητηθει επικαιροποιημενα στοιχεια απο το συστημα, κατι που κατα την αποψη μου ειναι πολυ σημαντικο. απο τη στιγμη που το συστημα ενημερωνετε καθε 15 ημερες και οι μεταθεσεις κ τα κενα γινονταν με στοιχεια μεχρι 31/12 αυτο θα ηταν ασκοπο..... εκτος και αν αποφασισουν να παρουν υποψη τους και τα κενα (αποχωρησεις) μεχρι τελος μαρτιου για να μη πω και μεχρι τελους της σχ. χρονιας ( τα λειτουργικα δηλ.) για να ξεμπερδεψουν μια ωρα γρηγοροτερα ελεω περιορισμου αναπληρωτων κ.α. πολλων αλλων. ισως θελουν να μην κανουν η να κανουν οσο το δυνατο λιγοτερες μεταθεσεις με τον δευτερο γυρο...παντως οι διαδικασιες κινουνται.