0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα σοβαρά μιλάμε; Αν με το πέρας του διδακτικού έτους δεν έχει έρθει άλλο χαρτί, οι υπηρετούντες σε σχολεία παραμένουν στα σχολεία;;;;; Ομοίως οι υπηρετόυντες σε γραφεία δεν μπορούν να πάρουν τις κανονικές τους άδειες;
Με την παράνοια που επικρατεί πλέον , δε μου φαίνεται απίθανο να πάρει κάποιος μέτάθεση, να τρελλαθεί απο τη χαρά του για καμμιά εβδομάδα, να μείνει ως συνήθως στη διάθεση και να μετεπιβιβαστεί στο τσάρτερ των υποχρεωτικών μεταθέσεων (ανταπόκριση) με τελικό προορισμό που δεν είχε υπόψη του όταν έκανε αίτηση μετάθεσης...
Παράθεση από: laertis στις Μαΐου 16, 2013, 01:31:44 amΜε την παράνοια που επικρατεί πλέον , δε μου φαίνεται απίθανο να πάρει κάποιος μέτάθεση, να τρελλαθεί απο τη χαρά του για καμμιά εβδομάδα, να μείνει ως συνήθως στη διάθεση και να μετεπιβιβαστεί στο τσάρτερ των υποχρεωτικών μεταθέσεων (ανταπόκριση) με τελικό προορισμό που δεν είχε υπόψη του όταν έκανε αίτηση μετάθεσης...Είναι κάτι που με απασχολούσε από τότε που έκανα την αίτηση μετάθεσης. Χάνεις οργανική για να βρεθείς στη διάθεση ΠΥΣΔΕ με ότι συνεπάγεται αυτό....
Εγώ από όλα αυτά ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πως θα γίνουν μεταθέσεις χωρίς την θέληση μας όταν τον Σεπτέμβριο μπορεί να προκύψει λειτουργικό κενο? Δηλαδή θα κάνουν ένα σύστημα μπάχαλο μόνο για τιμωρία. Χάνω κάτι στο συλλογισμό μου?