0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω ακουσει οτι στα πειραματικα δεν υφιστανται οργανικές θέσεις; το ξέρει κανεις αυτό; και εαν ζητησω να παω εκει, πόσο μπορώ να μείνω ; και μετα τι γίνεται δε θα έχω οργανική και θα ψαχνομαι; ; ξέρει κα΄ποιος να βοηθήσεισας παρακαλω και άλλη μία ερωτησηξέρει κανεις τι ισχύει στα καλλιτεχνικά και τα μουσικά σχολεία; εκεί υπάρχουν οργανικές θέσεις όπως και στα άλλα σχολεία; Σας ευχαριστώ.
Mπορεί ένας να πάρει μετάθεση και μετά να βγει ολικά υπεράριθμος στη νέα περιοχή και να ξαναμετατεθεί με το ζόρι;
Τα οργανικά κενά για τις γενικές μεταθέσεις θα αποσταλούν στο Υπουργείο μέχρι 30-05-2013.Συνεπώς η ανακοίνωση των γενικών μεταθέσεων (αν και έστω αυτές οι λίγες) αναμένεται το νωρίτερο την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.
Παράθεση από: mackis στις Μαΐου 23, 2013, 07:05:18 pmΤα οργανικά κενά για τις γενικές μεταθέσεις θα αποσταλούν στο Υπουργείο μέχρι 30-05-2013.Συνεπώς η ανακοίνωση των γενικών μεταθέσεων (αν και έστω αυτές οι λίγες) αναμένεται το νωρίτερο την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.Νομίζω ότι αναφέρεσαι στην Αβθμια. Δεν έχουν ζητηθεί ακόμη τα κενά της
Δημήτρης Μπράτης4 hours ago near AthensΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ.ΤΑ ΚΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ 12 ΠΕ 70, 1 ΠΕ 70ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ 1ΠΕ 16.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ε