0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύεις ότι μέχρι τον Οκτωβρη υπάρχει ωράριο;Ποιος μου λέει ότι δεν θα γίνει η αμοιβαία απόσπαση και ένας από τους δύο θα ψάχνει για ώρες Οκτώβρη-Νοεμβρη;Πρόσεξε δεν είμαι αντίθετος σε αυτό που λες αλλά επειδή ξέρω πως δουλεύει το σύστημα και τα πάρε δώσε των ωρών εγώ προσωπικά θα ημουν πολύ επιφυλακτικός.
ρε bitch δεν πας για υπουργός Παιδείας; Εμείς καλά τα λέμε, αλλά χωρίς πολιτική βούληση τίποτα δεν θα γίνει.
http://www.alfavita.gr/arthra/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82Μη στεναχωριέστε, ο υπουργός λεει θέσπισε κοινωνικά κριτήρια για τις υποχρεωτικές μεταθέσειςαρκει να μην είστε νεοδιόριστοι.....
Λοιπόν μπορώ να πω κάποια πράγματα; ή θα βγω εκτός topic;Το σύστημα της κινητικότητας (με την έννοια το που υπηρετεί ο καθένας) των εκπαιδευτικών έχει στηθεί τελείως μα τελείως στρεβλά.
Και κάτι τελευταίο,σαφώς και την πληρώνουν οι νεότεροι. Παντού, οπου δεν υπάρχει αξιοκρατία την πληρώνουν οι νεότεροι. Δείτε και τα ποσοστά ανεργίας παντού.Οταν όμως μας έλεγαν για αξιολόγηση ένα μεγάλο ποσοστό και νέων δεν την ήθελε γιατί θα ήταν αναξιοκρατική.Ωραία λοιπόν ερωτώ....Εχω έναν καθηγητή που μετά από 20 χρόνια έχει πιάσει ένα σχολείο και συμπληρώνει ωράριο και δεν προκειται να φύγει από εκεί μέχρι την σύνταξη (αφού δεν αξιολογείται) και έχω και ένα νεότερο, πιο βολικό μιας και ποτέ του δεν αντέδρασε παρά μόνο στο internet, που μπορεί να επανεκπαιδευτεί και να προσφέρει περισσότερα αλλου μιας και ο μεγαλύτερος και δεν θα πάει εύκολα (βλέπε πολιτικές γνωριμίες) και αν τελικά πάει θα μου τα κάνει μπάχαλο...ποιον θα κουνήσω;