0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ guestteacher και barbayannis!Τι ωραία να θεωρήσω ότι το να πάρω μετάθεση σε ένα νομό -από τον οποίο θέλω να φύγω- το μικρότερο κακό. Να θέλω τόσα χρόνια να φύγω από την Αργολίδα και να θεωρώ ότι θα είμαι πολύ τυχερή, γιατί φυσικά δεν πρόκειται να με πάρουν στην Κορινθία (που είναι το πατρικό της μάνας μου) ούτε στην Ανατολική Αττική (που μένω με τον άντρα μου), μιας και ποτέ δεν πήρα μετάθεση ή απόσπαση σε Κορινθία/Ανατολική Αττική.
Να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει περίπτωση να γίνει μετάθεση ατόμου Α σε μια περιοχή, π.χ. Α΄Κυκλάδων και κάποιος που είναι διορισμένος εκεί (άτομο
Παράθεση από: Νηρηίδα στις Ιουνίου 06, 2013, 01:04:03 pmΝα ρωτήσω κάτι: Υπάρχει περίπτωση να γίνει μετάθεση ατόμου Α σε μια περιοχή, π.χ. Α΄Κυκλάδων και κάποιος που είναι διορισμένος εκεί (άτομο
λογικα πρέπει πρώτα να καλυφθουν τα λειτουργικά κενα μετα τις αποσπάσεις και τις αιτήσεις για ασθένειες, εγκυμοσύνες κλπ και μετά να κάνουν τις λίστες των υποχρεωτικών μεταθέσεων. δίοτι εαν δε γίνει ετσι. θα συμβεί το παράδοξο να διωξουν τους μόνιμους αλλου σε άλλες ΔΔΕ και μετα να παρουν αναπληρωτες για να καλύψει τα κενα τις η δευτεροβάθμια