0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν αρχίσουν οι τοποθετήσεις σε οργανικά κενά προηγούνται οι υπεράριθμοι, μετά αυτοί που ήρθαν με μετάθεση και τελευταίοι όσοι ήταν σε διάθεση.
Παράθεση από: sapore στις Ιουνίου 05, 2013, 02:36:56 pmΠαράθεση από: gumus στις Ιουνίου 05, 2013, 01:05:53 pmθελουμε να ξέρουμε πού θα παρασιαστούμε στις 30Ιουνίου! Οι τιμές των αεροπορικών εισητηρίων όλο και ανεβαίνουν. ένας μισθός δε φτάνει για να πάμε για πράξη ανάληψης σε νησί και να γυρίσουμε. Και όσο το αφήνουμε...Αλλά δεν υπάρχει μέριμνα για τέτοιου είδους ζητήματα από το υποργείο. Και γιατί να υπάρξει; τι τους νοιάζει;Πέρυσι βγήκε αυτή η εγκύκλιος:
Παράθεση από: gumus στις Ιουνίου 05, 2013, 01:05:53 pmθελουμε να ξέρουμε πού θα παρασιαστούμε στις 30Ιουνίου! Οι τιμές των αεροπορικών εισητηρίων όλο και ανεβαίνουν. ένας μισθός δε φτάνει για να πάμε για πράξη ανάληψης σε νησί και να γυρίσουμε. Και όσο το αφήνουμε...Αλλά δεν υπάρχει μέριμνα για τέτοιου είδους ζητήματα από το υποργείο. Και γιατί να υπάρξει; τι τους νοιάζει;Πέρυσι βγήκε αυτή η εγκύκλιος:
θελουμε να ξέρουμε πού θα παρασιαστούμε στις 30Ιουνίου! Οι τιμές των αεροπορικών εισητηρίων όλο και ανεβαίνουν. ένας μισθός δε φτάνει για να πάμε για πράξη ανάληψης σε νησί και να γυρίσουμε. Και όσο το αφήνουμε...Αλλά δεν υπάρχει μέριμνα για τέτοιου είδους ζητήματα από το υποργείο. Και γιατί να υπάρξει; τι τους νοιάζει;
Παράθεση από: Chrysalis στις Ιουνίου 06, 2013, 10:20:51 amΕυχαριστώ guestteacher και barbayannis!Τι ωραία να θεωρήσω ότι το να πάρω μετάθεση σε ένα νομό -από τον οποίο θέλω να φύγω- το μικρότερο κακό. Να θέλω τόσα χρόνια να φύγω από την Αργολίδα και να θεωρώ ότι θα είμαι πολύ τυχερή, γιατί φυσικά δεν πρόκειται να με πάρουν στην Κορινθία (που είναι το πατρικό της μάνας μου) ούτε στην Ανατολική Αττική (που μένω με τον άντρα μου), μιας και ποτέ δεν πήρα μετάθεση ή απόσπαση σε Κορινθία/Ανατολική Αττική. Έχεις δοκιμάσει αίτηση απόσπασης στην ΚΥ του υπουργείου (Μαρούσι) με χαρτί που να λέει ότι ο σύζυγος εργάζεται στην Αθήνα? Από την εμπειρία μου φαίνεται μια πολύ εύκολη απόσπαση, αρκεί να μην έχει έλλειψη ο κλάδος σου στην Αργολίδα. Αν δεν το έχεις κάνει δοκίμασε το τώρα και μάλλον θα τα καταφέρεις..
Ευχαριστώ guestteacher και barbayannis!Τι ωραία να θεωρήσω ότι το να πάρω μετάθεση σε ένα νομό -από τον οποίο θέλω να φύγω- το μικρότερο κακό. Να θέλω τόσα χρόνια να φύγω από την Αργολίδα και να θεωρώ ότι θα είμαι πολύ τυχερή, γιατί φυσικά δεν πρόκειται να με πάρουν στην Κορινθία (που είναι το πατρικό της μάνας μου) ούτε στην Ανατολική Αττική (που μένω με τον άντρα μου), μιας και ποτέ δεν πήρα μετάθεση ή απόσπαση σε Κορινθία/Ανατολική Αττική.
Παράθεση από: barbayannis στις Ιουνίου 06, 2013, 02:13:05 pmΌταν αρχίσουν οι τοποθετήσεις σε οργανικά κενά προηγούνται οι υπεράριθμοι, μετά αυτοί που ήρθαν με μετάθεση και τελευταίοι όσοι ήταν σε διάθεση.Στις τοποθετήσεις σε οργανικά κενά προηγούνται οι υπεράριθμοι, αλλά μετά συνεξετάζονται με βάση τα μόρια και τις δηλώσεις τους οι αιτούντες βελτίωση, οριστική τοποθέτηση και όσοι ήρθαν με μετάθεση.
Παράθεση από: silkcut στις Ιουνίου 06, 2013, 09:59:35 pmΠαράθεση από: barbayannis στις Ιουνίου 06, 2013, 02:13:05 pmΌταν αρχίσουν οι τοποθετήσεις σε οργανικά κενά προηγούνται οι υπεράριθμοι, μετά αυτοί που ήρθαν με μετάθεση και τελευταίοι όσοι ήταν σε διάθεση.Στις τοποθετήσεις σε οργανικά κενά προηγούνται οι υπεράριθμοι, αλλά μετά συνεξετάζονται με βάση τα μόρια και τις δηλώσεις τους οι αιτούντες βελτίωση, οριστική τοποθέτηση και όσοι ήρθαν με μετάθεση.Νομίζω πως οι τοποθετήσεις υπεράριθμων προηγούνται σύμφωνα με το αρ. 14 και άρ. 15 παρ. 6 του www.mpratis.gr/012/pd5096.pdf
κοινωνικα κριτηρια....χμμμμμονο οι νεοδιοριστοι....χμμμμπαιδια νομιζει οτι οι νεοδιοριστοι ειναι 24-25 ετων χα χα χα χα
Δυστυχώς ο σύζυγος είναι άνεργος. Είναι ωραίο να είμαι μέσα στο Υπουργείο; Πόσο εύκολο είναι να πάρω εκεί απόσπαση; Πότε είναι οι αιτήσεις; Πάντως χλωμό το κόβω, γιατί δεν πάνε όλοι εκεί;