0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά που όλοι ξέρουν και μας έφτασαν ως εδώ. Ο καθένας για την πάρτη του, για την υποομάδα του και να ...ρίξει το συνάδελφο, όταν μπορεί με τις πλάτες άλλων. Αλλάζει αυτό;;; σε όποια περιοχή και να'σαι.
Παράθεση από: kourakpe στις Ιουνίου 12, 2013, 10:23:32 pmΑυτά που όλοι ξέρουν και μας έφτασαν ως εδώ. Ο καθένας για την πάρτη του, για την υποομάδα του και να ...ρίξει το συνάδελφο, όταν μπορεί με τις πλάτες άλλων. Αλλάζει αυτό;;; σε όποια περιοχή και να'σαι.@kourakpeαν και τα είπαμε ιδιωτικώς ας τα πούμε και δημόσια. Σε κάποιες περιοχές σέβονται τους κανόνες σε κάποιες άλλες όχι. Δεν μπορώ να ξέρω για όλες τις περιοχές αλλά υποπτεύομαι ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι ανάλογο σε αρκετές. Απλά μίλησα για Μεσσηνία γιατί έζησα καταστάσεις ως καθηγητής. Εννοώ μιλάω πάντα εργασιακά. Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μου φταίνε. Παντού εξάλλου υπάρχουν και σωστοί και λάθος (σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα).
Παιδιά στη Μεσσηνία ΠΕ03 ήρθαν 9!!!! Είμαστε 3 στη διάθεση, το ΠΥΣΔΕ δήλωσε 0 κενά!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....οι μεταθέσεις έγιναν σε......οργανικά κενά !!!!!
Τοσα περισσοτερα κενα ειχε η μεσσηνια σε σχεση πχ με την αχαια? Η η αχαια ηταν περα βρεχει?
Συνάδελφοι μπορεί να μου λύσει κάποιος τον γρίφο;Είμαι τρία χρόνια στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ διότι δεν υπάρχει οργανική και τώρα στις μεταθέσεις έρχονται στο ίδιο ΠΥΣΔΕ δυό συνάδελφοι της ίδιας ειδικότητας χωρίς το ΠΥΣΔΕ να έχει δηλώσει οργανικά κενά.
Μπράβο σε όλους τους εμπλεκομένους στις μεταθέσεις. Για μια ακόμη φορά κατάφεραν να διαλύσουν μερικές χιλιάδες οικογένειες, μαζί και τη δική μου...