0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ γνωρίζω ότι η Κορινθία είχε 13 κενά και κάλεσε στην α΄ φάση ακριβώς 13 φιλολόγους, η Λακωνία πρέπει να έχει περίπου 2-3 κενά ( νεοδιόριστοι 6 και 10 α΄ φάση ), η Ηλεία και Μεσσηνία πρέπει να έχουν 15+ κενά εκάστη, για Κεφαλονιά πρέπει να έχει 5-6 κενά ( το 26 που κάποιος συνάδελφος έγραψε μου φαίνεται υπερβολικό, γιατί δεν πήραν πολλοί συνάδελφοι απόσπαση ) και νομίζω ότι νομοί με μεγάλο πληθυσμό, όπως Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και φυσικά Αττική κάλεσαν λίγους αναπληρωτές τώρα, άρα θα υπάρχει και συνέχεια. Ελπίζω να μην αργήσει πολύ η β΄ φάση και να είμαστε μέσα πάαααααρα πολλοί φιλόλογοι.
Dianna μακαρι η Κεφαλλονια να εχει τοοοοσα κενα αλλα μου φαινονται πολλα.Αλλη μου γνωστη που πηρε μεταθεση μου ειχε πει (πριν τους διορισμους) οτι ειχαν παρει 7 ατομα μεταθεση και 1 περιμενε αποσπαση.Αρα νομιζω οτι δεν ειναι πολλα τα κενα της.Μακαρι βεβαια να ειναι οι δικες σου πληροφοριες σωστες!!!!
Θα το τσεκαρουμε Dianna τις επομενες μερες.Λοιπον την αλλη Παρασκευη θα γινει κληση των της ειδικης αγωγης και εικαζω και των υπολοιπων ειδικοτητων.Λογικα β φαση τελη Σεπτβρη