0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι πορείες ελάχιστα αποδίδουν.... τα κλειστά σχολεία ηχούν πιο δυναμικά, αλλά σιγά μη βρεθεί άνθρωπος ν' απεργήσει και να χάσει το μισθό του. Ε, από 16 ώρες θα εργαστούν 19, λες να κλάψει κανένας γυμναστής γι' αυτό ή θα ιδρώσει καμία άλλη ειδικότητα. Ας αφήσουμε το ηρωικό μένος στις εποχές που ανήκει. Τώρα πια ό,τι σου σερβίρουν, τρως! Όπως κι εμείς θα φάμε την ανεργία έτσι κι εσείς θα εργαστείτε λίγο παραπάνω. (Δεν τα λέω με σκοπό την αντιπαράθεση, τα λέω όπως βγαίνουν από την πραγματικότητα γύρω μας)
Αν ισχυσει η αυξηση του ωραρίου των μονίμων ,ξεχάστε την αναπλήρωση στο εξής. Δε θα υπάρξει άλλη φάση για φέτος και δε θα υπάρξει ούτε μια του χρόνου. Τα ψευτοδιλήμματα τελείωσαν. Ή θα ξεκινήσει γενικός ξεσηκωμός όλων ανεξαιρέτως και γενική πολυήμερη απεργία ή θα μας φάει όλους το μαύρο σκοτάδι.
Είμαι εκτός θέματος .....οκ. το γνωρίζω Εμβόλιμα όμως ήθελα να κάνω αυτή την χρήσιμη πιστεύω επισήμανση...Και επειδή συμβαίνει να είμαι πιά πρώτος στη Δ. Μακεδονία , συντονίζω κι εγώ το ενδιαφέρον μου με των υπολοίπων παρακολουθώντας απο δω και πέρα τα κενά ..............