0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ,το θέμα είναι ότι πριν μας τελειώσουν αυτοί να τους τελειώσουμε εμείς ! Ο τωρινός υπουργός δεν θέλει φασαρίες στο κεφάλι του (για αυτό δεν έκανε αύξηση ωραρίου από φέτος). Ας κάνουμε και εμείς καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας ,ας κάνουμε καμιά απεργία ας μαζευτούμε να δούμε πως θα αντιδράσουμε ...τι να πω .Όχι μόνο δεν θα προσλαμβάνουν αναπληρωτές αλλά ούτε θα διορίζουν ..Δεν ξέρω αν εμείς της β ή γ φάσης έχει νόημα να περιμένουμε αναπλήρωση τη στιγμή που του χρόνου θα είμαστε εκ προοιμίου άνεργοι !
Και όμως φέτος δε θα γίνει αύξηση ! Από του χρόνου θα ισχύσει για να το δει και Τροικα και να ηρεμήσει
Παράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 09:16:56 pmΠαιδιά ,το θέμα είναι ότι πριν μας τελειώσουν αυτοί να τους τελειώσουμε εμείς ! Ο τωρινός υπουργός δεν θέλει φασαρίες στο κεφάλι του (για αυτό δεν έκανε αύξηση ωραρίου από φέτος). Ας κάνουμε και εμείς καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας ,ας κάνουμε καμιά απεργία ας μαζευτούμε να δούμε πως θα αντιδράσουμε ...τι να πω .Όχι μόνο δεν θα προσλαμβάνουν αναπληρωτές αλλά ούτε θα διορίζουν ..Δεν ξέρω αν εμείς της β ή γ φάσης έχει νόημα να περιμένουμε αναπλήρωση τη στιγμή που του χρόνου θα είμαστε εκ προοιμίου άνεργοι !Του χρονου δε θα εχει φασαριες στο κεφαλι του δηλαδη; Εγω βλεπω οτι παει να περασει το μετρο εσπευσμενα, εκει που ελεγε θα συζητηθει απο του χρονου!
παιδια, οι περισσοτεροι που γραφετε εδω εχετε εργαστει ως αναπληρωτες..μεχρι ποιον αριθμο στον καταλογο εχουν σκοπο να παρουν? εγω ειμαι στο 2100 χλωμο να με καλεσουν?