0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημέρα. Οι κλήσεις των αναπληρωτών ξεκινούν με τη σειρά του πίνακα . Το υπουργείο έχει κενά σε 10 περιοχές για παράδειγμα και αρχίζει να τα μοιράζει. Αν κάποιοι πιο πάνω από εσένα δεν έχουν το κουτάκι ούτε δηλωμένες τις συγκεκριμένες περιοχές το σύστημα τους προσπερνάει και συνεχίζει. Αν ο πιο πάνω από εσένα , ακόμη και αν δεν έχει δηλωμένη την περιοχή που εσύ θέλεις έχει το κουτί θα πάρουν εκείνον στην δηλωμένη από εσένα περιοχή που ταυτόχρονα είναι και μέσα στις 10 που έδωσε κενά το υπουργείο, οπότε εσύ στην επόμενη φάση και το κουτί λειτούργησε...Στην επόμενη φάση ξεκινά με τον ίδιο τρόπο από την αρχή του πίνακα κλπ...Νομίζω ότι απάντησα , εκτός αν κάτι μου διαφέυγει.
Μίλησα πριν απο λίγο με ΔΙΔΕ Αιτ/νιας 15 κενά φιλολόγων! Καλύτερα παρτε τηλέφωνα, εγώ με τα site δεν έχω βγάλει άκρη...
Παράθεση από: eagle στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 11:49:00 amΜίλησα πριν απο λίγο με ΔΙΔΕ Αιτ/νιας 15 κενά φιλολόγων! Καλύτερα παρτε τηλέφωνα, εγώ με τα site δεν έχω βγάλει άκρη...HΤαν 15...μου φαίνεται πως τώρα είναι 1... :-[Μακάρι να προέκυψαν κι άλλα...τι να πω..
Παράθεση από: woman3 στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 09:18:30 amKαλημέρα. Οι κλήσεις των αναπληρωτών ξεκινούν με τη σειρά του πίνακα . Το υπουργείο έχει κενά σε 10 περιοχές για παράδειγμα και αρχίζει να τα μοιράζει. Αν κάποιοι πιο πάνω από εσένα δεν έχουν το κουτάκι ούτε δηλωμένες τις συγκεκριμένες περιοχές το σύστημα τους προσπερνάει και συνεχίζει. Αν ο πιο πάνω από εσένα , ακόμη και αν δεν έχει δηλωμένη την περιοχή που εσύ θέλεις έχει το κουτί θα πάρουν εκείνον στην δηλωμένη από εσένα περιοχή που ταυτόχρονα είναι και μέσα στις 10 που έδωσε κενά το υπουργείο, οπότε εσύ στην επόμενη φάση και το κουτί λειτούργησε...Στην επόμενη φάση ξεκινά με τον ίδιο τρόπο από την αρχή του πίνακα κλπ...Νομίζω ότι απάντησα , εκτός αν κάτι μου διαφέυγει.Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτά τα ξέρω.Ρωτάω το κουτάκι λειτουργεί αλφαβητικά ως προς τις περιοχές;Δηλαδή πρώτα Δωδεκάνησα ,μετά Έβρος;
ΝΑΙ αλφαβητικά
Για όποιον έχει δηλώσει ΝΑΙ σε όλα, αν δεν προσληφθεί σε κάποια από τις επιλογές του και φτάσει στο κουτάκι, τότε εφαρμόζεται ένας αλγόριθμος κόμβων γειτνίασης σε σχέση με την 1η του επιλογή (π.χ. αν είχες δηλώσει 1η επιλογή Χανιά, θα εξετάσει για Ρέθυμνο και όχι για Αιτωλοακαρνανία).Αυτό ισχύει εδώ και τουλάχιστον μια πενταετία. Παλιότερα ξεκίναγε όντως αλφαβητικά να εξετάζει για κενά στις Διευθύνσεις.