0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις επικοινώνησα με το γνωστό ευγενέστατο κυριούλη.Μέχρι την Παρασκευή είναι ο στόχος να έχουν βγεί. Το μεσημέρι οι τεχνικές ειδικότητες και ακολουθούν οι φιλόλογοι, είπε.Άρα αύριο, λέω εγω.Σας είπα ότι μεχρι την Παρασκευή θα έχουν βγει, είπε, είμαι σαφής...Σοφόν το σαφές είπα εγώ.Αλλά για να καταλάβεις πρέπει να είσαι σοφός...
Καλά, θέλω να μάθω, δεν ντρέπονται καθόλου εκεί στο Υπουργείο τα '' μεγάλα κεφάλια ''; Τί νομίζουν ότι θα κερδίσουν; Αφού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: οι πιστώσεις είναι λιγότερες από τα Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α Κ Ε Ν Α και όσα υπολόγιζαν δεν τους βγαίνουν. Αλλά πρέπει όλοι όσοι πιάσουν δουλειά σε αυτή τη φάση, να σπεύσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ την πρώτη - πρώτη μέρα τις προθεσμίας, έτσι κι αλλιώς οι Δευτ/μιες δουλεύουν μέχρι τις 2:30 μ.μ.
Από τα νεύρα μου ούτε το εκεί δεν έγραψα σωστά! Λέτε να παθαίνω κανένα εγκεφαλικό; [ /quote]
Παράθεση από: eagle στις Οκτωβρίου 10, 2012, 11:45:37 amΜόλις επικοινώνησα με το γνωστό ευγενέστατο κυριούλη.Μέχρι την Παρασκευή είναι ο στόχος να έχουν βγεί. Το μεσημέρι οι τεχνικές ειδικότητες και ακολουθούν οι φιλόλογοι, είπε.Άρα αύριο, λέω εγω.Σας είπα ότι μεχρι την Παρασκευή θα έχουν βγει, είπε, είμαι σαφής...Σοφόν το σαφές είπα εγώ.Αλλά για να καταλάβεις πρέπει να είσαι σοφός...χμ.......ποια Παρασκευή όμως;;;;; αυτού του μήνα..... του άλλου.........γιατι και άλλες φορές μας έλεγε μέχρι την Παρασκευή