0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kat 73, η ηλικία μας εξαρτάται από την ψυχική μας κατάσταση...αν είμαστε μέσα, θα είμαστε 20χρονα, μέχρι άλμα επι κοντώ κάνουμε...αν φτου..φτου...(ούτε να το πω) 100 ετών και ούτε βήμα δε θα μπορούμε! eri02, ή από την αγωνία μου δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω ή εσύ τα έχεις παίξει...καλέ μπροστά από σένα είμαι στον πίνακα! δεν κινδυνεύω ούτε σώζομαι από τις δικές σου επιλογές!!! [/quoteπες οτι δε το ειπα....καλα? οσο για το να βγουν νωρις αστειευεσαι?
Καλή επιτυχία σε όλους. Η Αθήνα άραγε θα έχει κενά ή θα ζήσω το περσινό με τα 5 πηδήματα ; tonik τι λες ;
Παράθεση από: mickland στις Οκτωβρίου 12, 2012, 09:50:29 amΧαρα μην απογοητευσαι.θα καλεσουν σημερα στη Σιβιτανιδειο ΠΕ06..Θελεις να μαθεις ποσους?ΕΝΑΝ :'(για γελια και για κλαμματα indeedddddd!!Η Σιβιτανίδειος δεν μπορεί να καλέσει αν δεν προηγηθεί η αντίστοιχη φάση της ειδικότητας για τα δημόσια σχολεία.
Χαρα μην απογοητευσαι.θα καλεσουν σημερα στη Σιβιτανιδειο ΠΕ06..Θελεις να μαθεις ποσους?ΕΝΑΝ :'(για γελια και για κλαμματα indeedddddd!!
Μην είσαι σίγουρος γι' αυτό.......... το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σιβιτανίδειος θα καλέσει σήμερα.............
τώρα επικοινώνησα με τη γνωστή μου. Πάει τώρα στο υπουργείο. Μέχρι χθες ο υπουργός δεν είχε υπογράψει τίποτα. Δεν ήταν σίγουρη αν βγουν σήμερα. Θα με πα΄ρει τηλέφωνο να με ενημερώσει μόλις φτάσει