0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους, αν και ετεροχρονισμένα, και χάρηκα ιδιαίτερα που πολλοί πήγαν σε περιοχές κοντά στο σπίτι τους. Μπράβο kat73, tonik και συγγνώμη αν ξεχνάω άλλους συναδέλφους. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και στους αναπομείναντες. ΥΓ. Ζητώ συγγνώμη που άργησα κατά 1 εβδομάδα να ευχηθώ, αλλά δεν είχα συνδεθεί.
να σας ρωτησω στην απογραφη που πρεπει να κανουμε εκει που γραφει αριθμο μητρωου μισθοδοσιας η υπαλληλου και εκει που λεει βαθμος τι βαζουμε?γνωριζει κανεις?
να σας ρωτησω με πηρανε σε δυο σχολεια και στο ενα θα μου δωσουν και μια ωρα υπερωρια?γνωριζει κανεις αν την πληρωνομαστε την υπερωρια?μου ειπαν επισης οτι θα μου πληρωσουν και τα οδοιπορικα.ισχυει κατι τετοιο?
εάν κάποιος αρνηθεί να πάει αναπληρωτής μία φορά διαγράφεται από τους πίνακες ή αν αρνηθεί δύο;Ξέρει κανείς αν θα αλλάξει κάτι με την προυπηρεσία μας;
Παράθεση από: KIT MAT στις Οκτωβρίου 19, 2012, 11:40:17 pmεάν κάποιος αρνηθεί να πάει αναπληρωτής μία φορά διαγράφεται από τους πίνακες ή αν αρνηθεί δύο;Ξέρει κανείς αν θα αλλάξει κάτι με την προυπηρεσία μας;Αν κάποιος αρνηθεί, έστω κ μία φορά, διαγράφεται για δυο χρόνια από τους πίνακες.Όσο για την προΰπηρεσία, αυτό που έχει έντονα ακουστεί είναι ότι θα ξεκλειδώσουν οι πίνακες κ θα προσμετράται κανονικά.