PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Σχολική ζώνη
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
MARKOS
,
nikolopol
)
Τάξη μόνο με προνήπια!
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Τάξη μόνο με προνήπια! (Αναγνώστηκε 1431 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
LIAV
Έμπειρο μέλος
Τάξη μόνο με προνήπια!
«
στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2012, 04:40:10 pm »
Tweet
Φέτος διορίστηκα σε μια τάξη όπου θα έρθουν 25 προνήπια και κανένα νήπιο (γνωρίζω ότι το ΠΔ 98/200 μιλάει για ίση κατανομή των προνηπίων στα συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία). Μπήκα σε μια
άδεια
τάξη και προσπαθώ από χθες να βρω στις αποθήκες του σχολείου κάτι παλιά έπιπλα για να το γεμίσω. Έχω απελπιστεί! Τα καρεκλάκια και τα τραπέζια είναι σκοροφαγωμένα (ακόμη και οι γονείς έπαθαν σοκ), δεν ξέρω τι θα γίνει με τηλέφωνο και υλικά για τις γωνιές και παρόλο που οι γονείς είναι πρόθυμοι και βοηθάνε δεν βλέπω φως στο τούνελ!! Το νηπιαγωγείο έχει 3 τμήματα, τα άλλα δύο λειτουργουν κανονικά με 6-7 προνήπια στα 25 παιδιά και το δικό μου έγινε λένε για να εξυπηρετήσει τα προνήπια όλης της περιοχής που δεν κληρώθηκαν. Έχει κανείς ακούσει κάτι παρόμοιο;Και πως μπορεί να λειτουργήσει ένα τμήμα χωρίς να υπάρχει προετοιμασία της τάξης; Ούτε η προισταμένη γνώριζε ότι θα λειτουργούσε . Εγώ πήγα στον αγιασμό με τις καλύτερες προθέσεις και τώρα μετά από μια εξαντλητική μέρα και ψυχικά και σωματικά νιώθω πραγματικά απογοητευμένη. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη αλλά,...τι να πω. Κατά τα άλλα οι εκπαιδευτικοί δουλεύουν λίγες ώρες...........
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2012, 04:41:47 pm από LIAV
»
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Τάξη μόνο με προνήπια!
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:07:29 »
emmaki
Ιστορικό μέλος
The best is yet to come......
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2012, 05:00:11 pm »
Καταρχήν απαράδεκτο να λειτουργέι τμήμα μόνο με προνήπια.
Τι θα πει για να εξυπηρετηθουν;
Αφού μπορούσε να γίνει 3ο τμήμα, ας είχε ακολουθηθεί και η σωστή διαδικασία (μοίρασμα των νηπίων)! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχε διάθεση. Ο προϊστάμενος τι λέει; Ας ζητηθεί εγγράφως να απαντήσει.
Επίσης, κάνε ένα έγγραφο στον δήμαρχο με κοινοποίηση στον προϊστάμενο όπου θα εκθέτεις την κατάσταση (έλλειψη υποδομής και υλικών), εν ανάγκει συνόδεψε το και από φωτογραφίες που θα δείχονουν την κατάσταση των επίπλων και τις άδειες αίθουσες και απαίτησε (εγγράφως πάντα) να σου απαντήσουν πώς θα λειτουργήσει το τμήμα, αλλά και να σου ορίσουν ένα χρονοδιάγραμμα εξοπλισμού του.
Αν έχεις κότσια θα σου πω τι έκανε γνωστή μου νηπιαγωγός όταν πήγε σε ένα άδειο σχολείο.....Πήγαινε κάθε μέρα και καθόταν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου. Μα κάθε μέρα, όμως! Στο τέλος την βαρέθηκε ο δήμαρχος (πέρασαν 2 εβδομάδες για να γίνει αυτό, διάστημα κατά το οποίο δεν λειτουργούσε το σχολείο με δική της ευθύνη) και της είπε να κάνει μια λίστα με ό,τι χρειάζεται. Σε 3 μέρες το τμήμα ήταν φουλ!!!! Άλλα ήθελε κότσια αυτό που έκανε, γιατί ήταν έκθετη στα πάντα, έχοντας ένα σχολείο κλειστό.
Καταγράφηκε
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!
Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20
so good
Προχωρημένο μέλος
Ακούω+ξεχνώ,βλέπω+θυμάμαι, Κάνω+καταλαβαίνω...
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2012, 05:22:28 pm »
Ζητα να γινει μοιρασμα νηπιων -προνηπιων, ωστε σε ολα τα τμηματα να υπαρχουν προνηπια και νηπια, ειναι και το πιο σωστο.
Εχω ξανακουσει για τμημα με μονο νηπια και τμημα με μονο προνηπια, λογω καθυστερησης διορισμου αναπληρωτη...
Οσο για τη ταξη που δεν εχει τπτ καλο κουραγιο, υπομονη και επιμονη...
Καταγράφηκε
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that' s why it is called present!!!
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...
LIAV
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2012, 06:11:53 pm »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Καλό κουράγιο σε όλους μας που αντιμετωπίζουμε δύσκολες συνθήκες και ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε τη δουλείά μας όσο το δυνατόν καλύτερα!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:07:29 »
mxatzimarkou
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Μια φορα στα 1000 χρονια γινεται η αγαπη αιωνια!
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 13, 2012, 09:20:57 am »
εχετε επικοινωνησει με τον οσκ για να σας προμηθευσει με καποια πραγματα? ειχε ακουστει οτι εκλεινε αλλα εμαθα για 2 σχολεια που παρελαβαν πραγματα. εχουν παγκους, συρταριερες, κρεμαστρες, ντουλαπες υλικων, βιβλιοθηκες, και απο παιχνιδια κατι λιγα ξυλινα με την σημαια και τα κλασματα.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Σχολική ζώνη
(Συντονιστές: