*

Αποστολέας Θέμα: Ηλεία  (Αναγνώστηκε 13899 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eleni

  • Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Μηνύματα: 183
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 27, 2007, 09:59:51 pm »
συναδελφε σε παραπεμπω στην απαντηση του PANAS. Η συγκοινωνια απο πατρα δεν εξυπηρετει. Ολοι οι πατρινοι πηγαινοερχονται σε γκρουπ συνηθως 4 ατομων σε καθε αυτοκινητο.Αν δεν εχεις προβλημα με το πρωινο - πολυ πρωινο- ξυπνημα και με τις στροφες στο δρομο ειναι μια λυση να μεινεις Πατρα. Αν εχεις αυτοκινητο θα ενταχθεις στα γκρουπ. Αν οχι, συνηθως μπορει να εξυπηρετηθεις απο τους υπολοιπους με καποιο αντιτιμο.Πάντως αυτο που θα θελα να πω σε οσους συναδελφους φετος υπηρετησουν στην πολυπαθη Ηλεία ειναι "κουραγιο"! Φοβαμαι οτι θα ερθουν αντιμετωποι με την απολυτη δυστυχια! αν μεινουν βεβαια μαθητες για να γεμισουν τα σχολεια των ορεινων δημων.Η απολυτη δυστυχια!Ο θεος να βοηθησει! Και ειναι πραγματι κριμα για τους νεους συναδελφους στην Ηλεία που δεν προλαβαν ουτε το πρασινο και τη φυση του νομου ουτε τους ξενοιαστους μαθητες που μπορει να μην τα πηγαιναν καλά με την κλίση του"λύω", όμως ατραφτε το μάτι τους όταν μιλούσαν για τα προβατά τους και τις καλλιέργειες τους. Μάλλον για όλη την Πελοπόννησο εχει ξημερώσει ενα αλλιώτικο, άγνωστο αυριο!
"δαπανηρό πράγμα ο βίος. Ναυλώνεις έναν κόσμο για να κάνεις το γύρο μιας βάρκας"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ηλεία
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:00 »

Αποσυνδεδεμένος CHRISTIKIR

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 6
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 10:26:47 am »
Παιδιά καλημέρα! Διορίζομαι Γ΄Ηλείας, στις καμμένες περιοχές, και θα ήθελα καποιες πληροφορίες κάπως πιο έγκυρες από τις υπερβολές των τηλεοράσεων. Γνωρίζει κανείς τι έχει καεί, τι έχει σωθεί και γενικά τι κατάσταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στην περιοχή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αποσυνδεδεμένος Gi@

  • Έμπειρο μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 963
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 11:01:46 am »
Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών β/θμιας εκπαίδευσης Νομού Ηλείας
 

 

Ομάδα Εκπαιδευτικών Νομού Ηλείας, η πλειοψηφία των οποίων διδάσκουμε σε σχολεία των περιοχών που έχουν πληγεί, παίρνουμε την πρωτοβουλία και οργανώνουμε δίκτυο παροχής άμεσης βοήθειας στους μαθητές των σχολείων των καμένων περιοχών.
Στις 11 Σεπτεμβρίου που αρχίζουν τα σχολεία και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς καταλαβαίνετε πως κανένας από εμάς δεν μπορεί να ζητήσει από τους μαθητές να αγοράσουν ούτε ένα τετράδιο, ούτε ένα μολύβι. Η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής στις περισσότερες σχολικές μονάδες επίσης δεν βοηθάει καθόλου το εκπαιδευτικό μας έργο, που αυτή τη στιγμή αποκτά τεράστιο βάρος. Για τα επόμενα χρόνια οι εκπαιδευτικοί των σχολείων όλων αυτών των περιοχών καλούνται να στηρίξουν τόσο τους μαθητές τους όσο και τις τοπικές κοινωνίες, να δώσουν ελπίδα και όραμα, να δώσουν την παιδεία που χρειάζεται, ώστε και η τωρινή και η επόμενη γενιά να μορφωθούν, να προοδεύσουν, να δημιουργήσουν και να φτιάξουν πάλι τον τόπο τους ακόμη καλύτερο.
Καλούμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις και όλους τους πολίτες να συμβάλλουν σε αυτή μας την προσπάθεια προσφέροντας:

* ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ( αν είναι εύκολο έτοιμες τσάντες με κασετίνες , μολύβια ,τετράδια κλπ)
* ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ώστε να γίνουν τα σχολεία κέντρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για τις πληγείσες περιοχές ( πχ dvd, τηλεοράσεις , προτζέκτορες, οθόνες, computer κλπ )
*
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος papaki1

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 58
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 21, 2011, 10:56:47 am »


Εαν δεν πάρω απόσπαση θα κάνω καθημερινά την διαδρομή πάτρα-πύργο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.Δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο οπότε αν υπάρχουν άτομα που σκοπεύουν να μετακινούνται θα μπορούσαμε να μοιραζόμαστε τα έξοδα της βενζίνης.Πληροφοριακά,  το τρένο που έκανε την διαδρομή καταργήθηκε και το λεωφορείο κάνει πολλή ώρα γιατί καλύπτει τα ενδιάμεσα χωριά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ηλεία
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:00 »

Αποσυνδεδεμένος mama3

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 64
  • Φύλο: Γυναίκα
  • όπου αγαπαει παιδεύει
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 29, 2011, 01:59:13 pm »
υπάρχουν πολλοι  συναδελφοι που πηγαινοέρχονται και όποιοι δεν έχουν αυτοκινητο απο τα γκρουπάκια πληρώνουν τη βενζίνη στους υπόλοιπους. εισαι τοποθετημενος/η στον Πυργο ή σε κάποια αλλη περιοχη του νομου Ηλείας;

Αποσυνδεδεμένος papaki1

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 58
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 29, 2011, 02:11:25 pm »


α ηλειας είμαι στην διάθεση, λογικά μέσα στον πύργο θα είμαι. και εγώ αυτό θέλω να ενημερωθώ ποιοι συνάδελφοι κάνουν την διαδρομή και να μοιραζόμαστε βενζίνη. αν ξέρεις άτομα πες μου να επικοινωνήσω.

Αποσυνδεδεμένος ariakos

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 87
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 29, 2011, 02:15:28 pm »
εάν δεν πάρω και γώ την απόσπαση, θα επικοινωνήσουμε γιατί και γώ θα κάνω την ίδια διαδρομή και έχω αυτοκίνητο.

Αποσυνδεδεμένος papaki1

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 58
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 07:29:32 pm »


Δεν πήρα απόσπαση οπότε συνάδελφοι που θα κάνετε την ίδια διαδρομή επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα για να συννενοηθούμε.Ελπίζω να βρω συνάδελφους να μοιραζόμαστε έξοδα βενζίνης και να έχουμε και παρέα για την διαδρομή.

Αποσυνδεδεμένος evaakanel

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ηλεία
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:19:19 pm »
Geia sou! Endiaferomai k gw gia kathimerini metakinisi Patra - Pyrgos.. Exete kamia keni thesi??

 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182527
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 16
Επισκέπτες: 403
Σύνολο: 419

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.046 δευτερόλεπτα. 32 ερωτήματα.