0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη λοιπον και εγω απο εδω ειμαι μηπως να τα λεγαμε απο κοντα και για το χαλι μας με τις α-βασικες ειδικοτητες;
Παράθεση από: fantastic06 στις Σεπτεμβρίου 15, 2012, 01:32:17 pmεπειδη λοιπον και εγω απο εδω ειμαι μηπως να τα λεγαμε απο κοντα και για το χαλι μας με τις α-βασικες ειδικοτητες;Ωχ, θα στραφεί η συζήτηση σε θέματα που άπτονται του χαλιού μας?
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 15, 2012, 01:51:45 pmΠαράθεση από: fantastic06 στις Σεπτεμβρίου 15, 2012, 01:32:17 pmεπειδη λοιπον και εγω απο εδω ειμαι μηπως να τα λεγαμε απο κοντα και για το χαλι μας με τις α-βασικες ειδικοτητες;Ωχ, θα στραφεί η συζήτηση σε θέματα που άπτονται του χαλιού μας? Γιάννη θα έρθεις κι εσύ; Συνάντηση εκπαιδευτικών είναι. Αν δε συζητήσουμε για τα εκπαιδευτικά ζητήματα, τι θα συζητήσουμε για τον καιρό; Άντε και όπως φαίνεται θα βρέχει αύριο και δε θα μπορούμε να πούμε ούτε τη γνωστή ατάκα: "ωραία μέρα σήμερα" Μου άρεσε η γενική "του χαλιού μας". Περσικό είναι;
"Το χάλι", "του χαλιού" "τω χάλι", "το χάλιν" (ταιριάζει τώρα που θα πάει το ΔΝΤ και στη Κύπρο), "ω χάλι" (προσφώνηση σε υπουργό). Λέω να έρθω κι εγώ αν με παίζετε.
Έχουν πολλοί εκπαιδευτικοί τζετ εδώ! Ααα αν έρθω θα φοράω και εγώ σκουλαρίκια μη με μπερδεψετε με την Αντιγόνη!