0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικα και ηπιε η giota8 παρα πολυ. Παραλιγο να με πεισει οτι ο δρομος περνα περιεργα κατω απο τα ποδια της, ενω αυτη βαδιζε μια χαρα.
Να Γιώτα ήθελες ένα μάρτυρα που καθόταν κοντά σου... Ο Μίλτος τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι! Γεια σου ρε Μίλτο.
την επομενη φορα θα σας βαλω ολους να περπατατε στην ασπρη γραμμη πιανοντας τη μυτη σας να σας πω εγω ποιος κανει οκταρια...και φοραω και 12ποντα!
Φιλε Μιλτο, 3 καπνιζαν διπλα σου... Η Γιωτα8 ηπιε 3 κανατες κρασι (οσες δηλ.περασαν απο διπλα της), εγω μολις που προλαβα να γεμισω το ποτηρακι μου για 2η φορά Παντως, ζηταω συγγνωμη αν καπου σας φανηκα επίμονος.Περασα και τουτη τη φορα πολυ πολυ όμορφα.Δυστυχως για τις 4 Ιαν. δεν παιζει να ανεβω. Ισως καποια αλλη φορα.Καλά θα περασετε, δεν χρειαζεται να το ευχηθώ, είμαι σιγουρος.
πες τα βρε καρχαριακι μου! επιτελους η αληθεια! αντε και με βγαλαν Ορεστη Μακρη στα πολυ κομματια του!
ηπια 3 κανατες γιατι οι υπολοιποι 5 που επρεπε να πιειτε απ'αυτες καθοσασταν απλα και κοιταζατε τη ρετσινα! τι να εκανα? να πηγαινε χαμενη? αααα αυτο δε γινεται! εμαθα να μην πεταω τιποτα!