0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με 570 ευρω μισθό ως νεοδιοριστη θα έχω τα λεφτα να πληρωσω εισιτήριο για να παω στη λέσχη να παρω ένα πιατο φαι;
Έτερον εκάτερον.Πάντως εδώ και κάποιο διάστημα (δεν γνωρίζω ακριβώς από πότε) δεν επιτρέπεται (πλέον) στους έφεδρους αξιωματικούς να σιτίζονται στις στρατιωτικές λέσχες.
Εγώ θα παίρνω και συμπλήρωμα, όπως όταν σπούδαζα, για να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια στη λέσχη! Κοίτα ρε τι χάνω που είμαι αδιόριστος... Διορίστε με τώρα να έχω να τρώω αυτά τα σούπερ μενού!
Είναι αλήθεια ;Dότι όσοι έχουν πολλές επιτυχίες στον ασεπ...θα δικαιούνται και γλυκό;
570 προς το παρον!Σε 2-3 χρονια θα ειναι απειρως χαμηλοτερα. Να ρισκαρω καπου στα 300.Δυστυχως δεν εχει καταλαβει κοσμος οτι η ελλαδα σημερα συνεχιζει ενα τρομερο δραμα που ηρθε για να διαρκεσει.Οι μειωσεις σε μισθους δε γινονται για να ερθουν επενδυσεις, αλλα γιατι πληρωνουμε "γραμματια" Ο απολυσεις δε γινονται γιατι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι πολοι ( που ειναι) αλλα γιατι παλι εχουμε τα "γραμματια" που δεν ξεπληρωνοντΑι ουτε σε 40 χρονια....................................Το παραπανω σεναριο ειναι το αισιοδοξο.Υπαρχει κ το πιο απαισιοδοξο αν γυρισουμε στη δραχμη.Εν ολιγοις: Τα παραπανω τα εγραψα οντας πιο χαζος απο ολους εσας για να με πεισετε οτι κανω λαθος.
Παράθεση από: fotini18 link=topic=26711.msg604922#msg60!!!4922 date=1347568755Είναι αλήθεια ;Dότι όσοι έχουν πολλές επιτυχίες στον ασεπ...θα δικαιούνται και γλυκό; μη σου πω και τον καφέ της ημέρας!!