PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Τυπική Εκπαίδευση
Σχολικά μαθήματα
Δημοτικό
(Συντονιστής:
alexel
)
βοηθητικο υλικο απο Ελευθερο τυπο
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: βοηθητικο υλικο απο Ελευθερο τυπο (Αναγνώστηκε 1545 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vassiliki K.
Νέο μέλος
βοηθητικο υλικο απο Ελευθερο τυπο
«
στις:
Σεπτεμβρίου 16, 2012, 12:25:44 pm »
Tweet
Καλημερα, καλη σχολική χρονια σε όλους! Μήπως αγορασε κανεις το βοηθητικο υλικο μαθηματων απο τον Ελευθερο τύπο χτες; Ξερετε πως λειτουργει; Αν μπορει καποιος ας βοηθησει παρακαλω, δεν καταλαβαινω. Το βαλαμε σε αυτοματη εκτελεση και μας συνδεει με ιντερνετ. Ανοιξαμε το περιεχομενο μας βγαζει ενα σωρο αρχεια που δεν ξερουμε τι ειναι. Θα εκτιμουσα τη βοηθειά σας!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: βοηθητικο υλικο απο Ελευθερο τυπο
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:24:13 »
ili
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 16, 2012, 08:19:59 pm »
Αυτο που εκανα εγω ειναι να βαλω το cd και να περιμενω μεχρι να ανοιξει ενα παραθυρακι. Οταν ανοιγει παταω πανω στον φακελο(απλο κλικ) που λεει ανοιγμα φακελου για προβολη αρχειων. Στη συνεχεια εμφανιζει 3 φακελους με τις σχολικες βαθμιδες(δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο). Διαλεγεις οποιο θελεις και επειτα ανοιγει τους φακελους με τις ταξεις. Επιλεγεις την ταξη που σ ενδιαφερει. Η σειρα των αρχειων ειναι με την κανονικη σειρα που υπαρχει στα βιβλια, δλδ πανω πανω θα βρεις το πρωτο μαθημα, στη συνεχεια το 2...μεχρι το τελος. Ελπιζω να βοηθησα. Ετσι τουλαχιστον εμφανιζονται σε εμενα.
Καταγράφηκε
vassiliki K.
Νέο μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 16, 2012, 09:39:43 pm »
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου αλλα δεν ειμαι σίγουρη οτι λέμε για το ιδιο υλικό. Εκανα αυτο που μου είπες αλλα εμφανίζει εκατονταδες φακέλους με αρχεία τεχνικού τύπου. Το ανοιξα με αυτοματη εκτέλεση, εκανα εγγραφη με τα στοιχεια μου και εβγαλε κατι, αλλα ούτε τα μισά απ'οσα υπόσχεται. Τους έστειλα ενα mail εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά μου γι'αυτα που βρήκα. Νομίζω οτι θέλουν να προωθησουν αλλο υλικό επ'αμοιβη γι'αυτο μας ζητουν και στοιχεία, για το συγκεκριμένο μιλαω.
Σ'ευχαριστω και παλι!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Τυπική Εκπαίδευση
Σχολικά μαθήματα