0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αναγνώριση της προϋπηρεσίας των τεχνικών καθηγητών του ΟΑΕΔ από το υπουργείο παιδείας δεν έχει γίνει ως τώρα και πιθανώς δε θα γίνει μέσα στη μεταβατική περίοδο. Όμως, με την εφαρμογή του Ν.3848 θα έχει λυθεί το ζήτημα, επειδή όταν θα περνάς τη βάση στο διαγωνισμό πάνω στο βαθμό θα μετράνε και οι προσαυξήσεις από την προϋπηρεσία. Το ΑΣΕΠ πάντα αναγνώριζε την προϋπηρεσία όλων των εκπαιδευτικών που δούλεψαν στον ΟΑΕΔ. Μάλιστα το 2009 που έδωσα στο διαγωνισμό μου πρόσθεσαν 2 μόρια πάνω στο βαθμό μου από τα χρόνια προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ. Έτσι όλη η εκπαιδευτική προϋπηρεσία, ακόμα και αυτή που κάνετε στον ΟΑΕΔ τώρα, θα μετρήσει αν περάσετε τη βάση του διαγωνισμού ΑΣΕΠ όταν γίνει!
Σιγουρότατος. Πήρα 2 μόρια από την προϋπηρεσία που είχα στον ΟΑΕΔ ως προσαύξηση!Πάντα μετρούσε η προϋπηρεσία του ΟΑΕΔ για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Άρα δε μπερδεύτηκες. Μια χαρά το κατάλαβες...απλά δεν μπορείς να το πιστέψεις!!!
και μακάρι να αναγνωριστεί και η προυπηρεσία στις επας οαεδ...γιατι να μην αναγνωρίζεται για όλες τις ειδικότητες και μόνο για τις κλασσικες;;;
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 18, 2012, 11:55:52 amΣιγουρότατος. Πήρα 2 μόρια από την προϋπηρεσία που είχα στον ΟΑΕΔ ως προσαύξηση!Πάντα μετρούσε η προϋπηρεσία του ΟΑΕΔ για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Άρα δε μπερδεύτηκες. Μια χαρά το κατάλαβες...απλά δεν μπορείς να το πιστέψεις!!! Μπορείς να μου πεις τι ενέργειες έκανες για να γίνει αυτό; Κατέθεσες βεβαίωση στον ΑΣΕΠ; Γιατί και εγώ έχω επιτυχία στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία (μικρή μεν) στον ΟΑΕΔ.