0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: asus07 στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 11:00:17 amευχαριστώ παιδιά!δηλαδή αν καταλαβα καλά παμε:a,b junior και μετα΄a,b,c,d senior και τελος lower. να παραλειψω την pre lower.Ειναι αρκετά δυνατή η μαθητρια μου.Τωρα κανουμε το here we go 1 αλλα μεχρι τον Γεναρη θα εχουμε τελειωσει--μπορει και πιο πριν.οπότε θα την παω κατευθειαν σε b senior.Πιστευτε οτι του χρονου θα βγει c και d μαζι ή ειναι υπερβολη?θα ειναι 1η γυμνασιου του χρονου.εγώ δεν θα την παρέλειπα. Ίσως θα έκανα μόνο λεξιλόγιο και θα έκανα γραμματική της επόμενης τάξης αν έβλεπα οτι τα ξέρει τόσο καλά. Yπάρχουν τόσο ωραίες εκφράσεις στα βιβλία της Pre-Lower. Όσο για την c και d στην θέση σου δεν θα έλεγα στους γονείς οτι θα κάνουμε δύο τάξεις σε μια γιατί μετά μπορεί να μην έβγαινε. Θα τους έλεγα απλά οτι θα προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορεί το παιδί.
ευχαριστώ παιδιά!δηλαδή αν καταλαβα καλά παμε:a,b junior και μετα΄a,b,c,d senior και τελος lower. να παραλειψω την pre lower.Ειναι αρκετά δυνατή η μαθητρια μου.Τωρα κανουμε το here we go 1 αλλα μεχρι τον Γεναρη θα εχουμε τελειωσει--μπορει και πιο πριν.οπότε θα την παω κατευθειαν σε b senior.Πιστευτε οτι του χρονου θα βγει c και d μαζι ή ειναι υπερβολη?θα ειναι 1η γυμνασιου του χρονου.
Sweet Dream, πράγματι, με αφορμή το σχόλιό σου έγραψα το δικό μου σχόλιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό που διαβάζω το θέμα και τις απαντήσεις μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία και ήθελα να δω πώς σκέφτονται και οι υπόλοιποι.
Έχει σημασία και η ηλικία πιστεύω.Άν οι γονείς πχ θέλουν να ξεκινήσει το παιδί τους αγγλικά απο