0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή αύριο θα πάρουμε φωτιά θα ήθελα να παρακαλέσω τον Dr_Michael ή τον Pepe Le Kout ή και όποιος άλλος όταν καταφέρουν να κατεβάσουν τον πίνακα """Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης """" να τον ανεβάσουν εδώ αν γίνεται. Αναφέρομαι στον πίνακα ειδικότητας ΠΕ 19 20.Δεν έχω και την καλύτερη σύνδεση και το βλέπω αύριο το εγκεφαλικό.
Φυσικα θελομε και τον πινακα των φιλολογων .
Σήμερα μου είπε μια κυρία...
Παράθεση από: Number one στις Ιουλίου 19, 2006, 12:02:39 pmΕπειδή αύριο θα πάρουμε φωτιά θα ήθελα να παρακαλέσω τον Dr_Michael ή τον Pepe Le Kout ή και όποιος άλλος όταν καταφέρουν να κατεβάσουν τον πίνακα """Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης """" να τον ανεβάσουν εδώ αν γίνεται. Αναφέρομαι στον πίνακα ειδικότητας ΠΕ 19 20.Δεν έχω και την καλύτερη σύνδεση και το βλέπω αύριο το εγκεφαλικό.Όποιος πίνακας ζητηθεί (και εφόσον είναι δυνατόν από το site του Υπουργείου), ναι θα ανέβει και εδώ. ΟΚ για τον πίνακα ΠΕ19-ΠΕ20.
Επειδή αύριο θα πάρουμε φωτιά θα ήθελα να παρακαλέσω τον Dr_Michael ή τον Pepe Le Kout ή και όποιος άλλος όταν καταφέρουν να κατεβάσουν τον πίνακα """Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης """" να τον ανεβάσουν εδώ αν γίνεται. Αναφέρομαι στον πίνακα ειδικότητας ΠΕ 19 20.Δεν έχω και την καλύτερη σύνδεση και το βλέπω αύριο το εγκεφαλικό.Ευχαριστώ πάρα πολύ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΑΔΙΟ ΑΡ
Παράθεση ...έιναι άσχετη !!!!