0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΟι Προσλήψεις Πληροφορικών, Γυμναστών και Μουσικών (μονο μέσα ΕΣΠΑ και μόνο σε ΕΑΕΠ) θα γίνουν ΤΡΙΤΗ μάλλον.. και θα έχουν ως εξής:ΠΕ19/ΠΕ20 ---> 287 άτομαΠΕ16 ---> 282 άτομαΠΕ11 ---> 216 άτομαΛάβετε υπόψη πως οι πίνακες θα κατέβουν αρκετά και θα δουλέψουν (σε αυτή την πρώτη φάση προσλήψεων) και άτομα που είναι πιο χαμηλά καθώς έγιναν πάρα πολλές απενεργοποίησεις αιτήσεων από όλους τους κλάδους.
όταν λες 282,μπορεί να είναι και 300? ή ~250-200?Το λέω γιατί είμαι 100 θέσεις πάνω(~380),αλλά και πέρσι ήμουν 100 θέσεις(~463) απ'το 366 της πρώτης φάσης,και με πήρε οριακά?Ισχύει το ίδιο?Έχω πιθανότητες?Δεν θέλω να σου στείλω Pm και να σε ζαλίζω,γιαυτό και ρωτάω εδώ...Αν γνωρίζεις και θες,απαντάς...
Και μια πληροφορία για την Πρωτοβάθμια: για κάποιον κλάδο της Α' φάσης των ΕΑΕΠ (είναι προφανές ποιος αντέδρασε περισσότερο και πιο συντεταγμένα) φημολογείται (ή μάλλον κάτι παραπάνω από αυτό) ότι θα ανακληθεί από εβδομάδα ολόκληρη η Α' Φάση. Μεταφέρω την πληροφορία με τον κίνδυνο να καεί, διότι είναι προφανές ότι δεν συνέβη μόνο σε αυτόν τον κλάδο των ΕΑΕΠ αυτό το θέμα. Για τα υπόλοιπα ΠΙΕΣΤΕ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ!