0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι περίεργη η θέση όταν διαθέτεις μια δυσάρεστη πληροφορία. Να την αναρτήσεις ή να μην την αναρτήσεις; Μπορεί η ανάρτησή της να επηρεάσει/αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα και τελικά να βγει ... ψευδής; Και πολλά άλλα.Πάντως, πέραν των καλών πηγών, είναι σημαντικό να τα βάζεις όλα κάτω και να τα συνδυάζεις με λογικές σκέψεις.
Mα φιλε μου ,ο τροπος σκεψης και η ψυχολογια ενος ατομου πρεπει αν οχι να εφαπτονται, να προσομοιωνονται με τη πραγματικοτητα ,διαφορετικα οι επιθυμιες επικρατουν της λογικης κρισης και ετσι εχουμε μη πραγματοποιησιμους στοχους με συναισθηματικο κοστος που θα μπορουσαμε οσο ειναι δυνατο να ειχαμε αποφυγει!!! Καλεεεεε, μονο εγω εχω ξεφυγγγγγ ,πρωι-πρωι ,εδω μεσα;
Αχ συνάδελφε...μας πέθανες...Εκτός κι αν αλλάξει κάτι με την καταβολή της δόσης από το ΔΝΤ...
Παράθεση από: anixia στις Οκτωβρίου 11, 2012, 08:36:13 amMα φιλε μου ,ο τροπος σκεψης και η ψυχολογια ενος ατομου πρεπει αν οχι να εφαπτονται, να προσομοιωνονται με τη πραγματικοτητα ,διαφορετικα οι επιθυμιες επικρατουν της λογικης κρισης και ετσι εχουμε μη πραγματοποιησιμους στοχους με συναισθηματικο κοστος που θα μπορουσαμε οσο ειναι δυνατο να ειχαμε αποφυγει!!! Καλεεεεε, μονο εγω εχω ξεφυγγγγγ ,πρωι-πρωι ,εδω μεσα;Αχ πώς τα λες , πώς τα λες!Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να εξασφαλιστούν πιστώσεις απο πουθενά???
Άλλοι ρωτάτε για β΄φάση και άλλοι για γ΄... κι εγώ τρελλαίνομαι!!!Ξέρετε ότι στην ειδικότητά μου δε θέλουν να βγάλουν ούτε α΄φάση;;;Συγγνώμη, αλλά πνίγομαι...
Γιατί μάλλον κάνουν ότι θέλουν,και δεν είναι μόνο η ειδικότητά σου, αλλά υπάρχουν και άλλες όπως οικονομολόγοι,οικ.οικονομίας μου μετρούν κενά και, ακόμα δεν υπάρχει φάση ούτε για αυτούς.