0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
από που το έμαθες giorgos-effie;
θέλω να το δω αυτο το τελευταίο : να παίρνουν αυτούς που κάνουν τις μεταθέσεις ή βγάζουν τα κενά ή κάνουν την μισθοδοσία και να τους στέλνουν στα σχολεία ..... ωραία που θα δουλέψουν οι δδε/δπε..... θέλω να το δω αυτό!!! μα καλά, σκ......α έχουν στο κεφάλι τους; και δλδ ο άλλος είναι αποσπασμένος ως τέλος αυγούστου χωρίς άδειες σχολειου και τα σχετικά, θα τον στείλουν και σε σχολεία; τίποτα άλλο; και να κάνω και ακόμα μία ρητορική ερώτηση : οι αποσπασμένοι στην Κ.Υ. θα πηγαίνουν στο διπλανό λύκειο έτσι να ρίχνουν κανα πεντάωρο να μην ξεχνιούνται ;
θέλω να το δω αυτο το τελευταίο : να παίρνουν αυτούς που κάνουν τις μεταθέσεις ή βγάζουν τα κενά ή κάνουν την μισθοδοσία και να τους στέλνουν στα σχολεία ..... ωραία που θα δουλέψουν οι δδε/δπε..... θέλω να το δω αυτό!!!
Καμιά 25αριά μη αναλήψεις υπηρεσίας υπήρξαν από την τελευταία φάση των 115 αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας και μέχρι την Τετάρτη θα ξαναδοθούν αυτές οι πιστώσεις για να καλυφθούν τα ίδια ακριβώς κενά λόγω των μη αναλήψεων. Ενδέχεται να καλυφθούν και κάποια ελάχιστα ακόμα λόγω καθυστερημένης δήλωσης μη αναλήψεων προηγούμενων φάσεων.Η βόμβα, όμως, θα σκάσει μάλλον αύριο και αφορά τους αποσπασθέντες στις Διευθύνσεις. Επειδή τα κενά είναι αρκετές εκατοντάδες ακόμα, κάτι είπαν να κάνουν και να το τυλίξουν και με επικοινωνιακό μανδύα. Περισσότερα αύριο...