0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς σας βρήκα καταρχήν . Ήθελα να εκφράσω την εξής απορία.Αφού σε όλες τις προκυρήξεις (αναπληρωτές -ωρομίσθιοι κυρίως αφου με διαγωνισμό έχουν παγώσει οι προσλήψεις) υπάρχει μοριοδότηση γιαυτούς που έχουν διδακτική η εργασιακή εμπειρία, πώς γίνεται να ξεκινήσει κάποιος και να αποκτήσει τέτοια εμπειρία αφού πάντα θα προσλαμβάνονται αυτοί που ήδη έχουν? Έστω ο οαέδ δεν θα έπρεπε να δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους ανέργους να έχουν προτεραιότητα ,έστω σε ένα ποσοστο, και να προσλαμβάνει άνεργους χωρίς προυπηρεσία έστω για ένα εξάμηνο ώστε να μπούν και αυτοί στην εκπαίδευση? Μόνο για τα ιέκ του ΟΑΕΔ είδα κάτι τέτοιο και όταν έκανα τα χαρτιά μου μου είπαν οτι δέν μπορώ να διδάξω ,γιατί δεν έχω διδακτική εμπειρία,μπορώ μόνο σε εργαστηριακό μάθημα,αν υπάρχει στην ειδικότητα μου.Δήλαδή αυτοί με διδακτική εμπειρία την απέκτησαν ως δια μαγείας?
Instructor,Το δημοσιο πεθανε. Η φευγεις εξω οπου βρεις για δουλεια ή καθεσαι ελλαδα και ασχολεισαι με διαφορετικο αντικειμενο αν και οπου βρεις.Το σεναριο μεταπτυχιακο και κοντρα μεταπτυχιακο δε νομιζω να "παιζει " πια για ελλαδα .
ερωτήματα συνάδελφοι που ενώ ξέρουμε τις απαντήσεις δεν θα απαντηθούν ανοικτά....
Για ΙΕΚ δημόσια και ΟΑΕΔ, πρέπει να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου με μεταπτυχιακά, διδακτορικά, δημοσιεύσεις κτλ κτλ
Παράθεση από: happiness στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 03:26:47 pmΓια ΙΕΚ δημόσια και ΟΑΕΔ, πρέπει να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου με μεταπτυχιακά, διδακτορικά, δημοσιεύσεις κτλ κτλ Διδακτορικο και δημοσιευσεις για ιεκ; Δηλαδη θα πας να κανεις 5-7 χρονια διδακτορικο για να μπεις στα ιεκ ως ωρομισθιος; Τι αλλο θα ακουσουμε...Για τα ιεκ ολοι ξερουν τι πρεπει να εχεις για να εχεις ελπιδα να παρεις εστω και ελαχιστες ωρες.