PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας
(Συντονιστής:
MARKOS
)
B' φάση αναπληρωτών ΠΕ06
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
82
83
84
85
86
...
125
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: B' φάση αναπληρωτών ΠΕ06 (Αναγνώστηκε 307632 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tanya_karad
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: B΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
«
Απάντηση #1162 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 05:16:32 pm »
Tweet
ladylav καθε χρόνο το ίδιο δίλημμα... επιλέγουμε να είμαστε μέρος ενός παρανοικού συστήματος... πάντως νομίζω πως πλέον οφείλουμε στην ψυχική μας υγεια να μην δηλώνουμε περιφέρειες που έχουν μέρη τα οποία δεν μας βολεύουν και να ειμαστε προετοιμασμένες -οι για το ενδεχόμενο να μην εργαστούμε απο τις πρώτες φάσεις ή και καθόλου...είναι λες και την αναγκη μας την μυρίζονται και την εκμεταλλεύονται εις βάρος μας... ισως αν κάνουμε τις αιτήσεις μας με τουπέ και αέρα αυτοπεποίθησης απο του χρόνου να τους δώσουμε να καταλάβουν οτι και αυτοί μας έχουν αναγκη!! αν ο καθένας δηλώνει αυστηρα μέρη που είναι προσβάσιμα και εφικτα χωρις να έρθει η ζωή μας πάνω κατω δεν θα αναγκαστούν να αλλάξουν την υπεροπτική τους στάση απέναντι μας?
Για φέτος ladylav εχεις να πάρεις μία δύσκολη απόφαση και νομίζω πως όλοι στο forum συμπάσχουμε.... καλή ευκολία σε ό,τι και εάν αποφασίσεις !!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 16:19:09 »
aphrodite
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
«
Απάντηση #1163 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 08:01:23 pm »
Συμφωνώ με την προλαλήσασα. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι και οι δύσκολα προσβάσιμες ή απομονωμένες περιοχές πρέπει να μείνουν χωρίς εκπαιδευτικούς (είτε αυτοί είναι μόνιμοι είτε αναπληρωτές). Όμως η στάση, «πηγαίνω όπου θέλετε και-κυρίως-όποτε θέλετε» πρέπει να πάψει να υποστηρίζεται από τους υποψήφιους αναπληρωτές μήπως και λάβει πια το Υπουργείο μια πιο σοβαρή στάση απέναντι στο θέμα.
Γιώτα, και όσοι προσληφθήκατε τώρα, καλή αρχή!! Υπομονή στους υπόλοιπους!!
Καταγράφηκε
ladylav
Έμπειρο μέλος
η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
«
Απάντηση #1164 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 10:36:48 pm »
Αυριο θα αποφασισω τι θα κανω ευχαριστω πολυ παιδια για τις γνωμες και τη συμπαρασταη.Δυστυχως επειδη η Αττικη ειναι τεραστια οποια περιφερεια και να δηλωσεις εκτος απο αυτην που ειναι το σπιτι σου στην κυριολεξια μπορει να βρεθεις στην αλλη ακρη..
Καταγράφηκε
EmmaB
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
'Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
«
Απάντηση #1165 στις:
Νοεμβρίου 13, 2012, 11:21:59 pm »
Εχεις δικιο σ'αυτο. Και ισχυει για ολες τις περιφερειες της χωρας, δυστυχως. Αλλα επειδη και στα ιδιαιτερα, οσα κι αν εχει καποιος, δε μπορει να ειναι σιγουρος για την επομενη χρονια, καλο ειναι αν μπορει να τα συνδυασει.Αν αυτο ειναι βεβαια εφικτο.
Καταγράφηκε
On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.
Le petit prince
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 16:19:09 »
ladylav
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #1166 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 12:10:09 am »
Οι κυρωσεις αν παραιτηθουμε ειναι η τρεχουσα και η επομενη σχολικη χρονια εκτος πινακα?Αν ξερει καποιος ας απαντησει
Καταγράφηκε
EmmaB
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
'Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
«
Απάντηση #1167 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 12:18:35 am »
Ναι. Συμφωνα με την εγκυκλιο του Ιουλιου(των αναπληρωτων εννοω)
Καταγράφηκε
On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.
Le petit prince
daffodils
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ06
«
Απάντηση #1168 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 12:42:27 am »
Τη ladylav την καταλαβαίνω απόλυτα. Η αττική είναι τεράστια περιφέρεια και οι αποστάσεις τραγικές. Γι'αυτό κι εγώ φέτος δήλωσα μόνο
Καταγράφηκε
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
WILLIAM BLAKE
pkft
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1169 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 01:07:51 am »
ladylav, σου έστειλα πμ.
Καταγράφηκε
ladylav
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #1170 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 02:05:35 am »
Διαβαζω τις σχετικες με τις κυρωσεις της εγκυκλιου των αναπληρωτων και εχω μια απορια,αν γνωριζει καποιος ας μου γραψει ενα πμ το πρωι.Οι κυρωσεις αν αναλαβεις υπηρεσια και μετα παραιτηθεις ειναι ιδιες με αυτες αν δεν αναλαβεις καθολου?Πιο πολυ εμπιστευομαι εσας στο φορουμ παρα τους εκαστοτε ασχετους στα γραφεια και το υπουργειο.Καπου διαβασα οτι αν αναλαβεις και παραιτηθεις χανεις την τρεχουσα και την επομενη χρονια και καπου οτι αν δεν παρουσιαστεις καθολου χανεις μονο το διανυομενο ετος.Σορυ που γραφω στο συγκεκριμενο θεμα εχετε κι εσεις την αγωνια σας αλλα ειλικρινα ειμαι στα ορια μου..και πρεπει αυριο η μεθαυριο να αποφασισω.
Καταγράφηκε
sardelitsa
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1171 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 09:06:11 am »
Καλημέρα σε όλους!
@ladylav:Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές στη ζωή αναγκαζόμαστε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες δεν μας είναι πάντα τόσο ευχάριστες και κάποιες φορές καλούμαστε να τις πάρουμε γρήγορα, γιατί ο χρόνος μας πιέζει και δεν επιτρέπει αναβολές.
Στη συγκεκριμένη υπόθεση (της αναπλήρωσης) όλοι μας βρισκόμαστε στο δίλημμα: ΝΑΙ παντού, πιο γρήγορη πρόσληψη αλλά με συνέπειες άλλης φύσης στη ζωή μας (όπως μετακόμιση, αλλαγή περιβάλλοντος, έξοδα για τον εξοπλισμό του σπιτιού και όχι μόνο, αποχωρισμός από οικογένεια-φίλους-τόπο μόνιμης κατοικίας και ίσως δυσκολία προσαρμογής) 'Η δήλωση συγκεκριμένων περιοχών, με τον κίνδυνο της καθυστέρησης να προσληφθούμε και ακόμη χειρότερα, να μην προσληφθούμε και καθόλου.
Θεωρώ πως πρέπει, όπως είπε και η daffodils πολύ σωστά να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά της ενδεχόμενης παραίτησής σου πολύ καλά, γιατί στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, η γνώμη μου είναι να μη βιαστείς να αφήσεις τη θέση αυτή, η οποία δεν ξέρεις τι θετικά ίσως σου αποφέρει στο μέλλον.Η παραίτησή σου ή η μη αποδοχή της πρόσληψής σου έχει τις ίδιες συνέπειες (διαγραφή για το τρέχον και το επόμενο έτος) και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Νομίζω πως πρέπει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου, που πάντα στη ζωή είναι καλύτερη, πίστεψέ με.
Σου μιλάω από πείρα, εφόσον σου έτυχε η πρόσληψη μην την αφήνεις τόσο εύκολα!Είμαι 10 περίπου χρόνια αδιόριστη, έχω περάσει από πολλές καταστάσεις ταλαιπωρίας σε ταξίδια και μετακομίσεις αλλά και δυστυχώς και απογοητεύσεων αλλά, πίστεψέ με, η δουλειά αυτή σου δίνει μια γαλήνη και σε εμπλουτίζει σαν άνθρωπο, κάτι που δεν το συναντάς αλλού, πέρα από μόρια και χρήματα.Εγώ π.χ. κάθε χρόνο εργαζόμουν, φέτος όμως ακόμη περιμένω!Η θέση μου στον πίνακα είναι καλή, δήλωσα όμως συγκεκριμένους νομούς και ακόμη περιμένω! Σκέψου λίγο και αυτή την περίπτωση...
Με όλο το σεβασμό στην απόφαση που θα πάρεις σου τα γράφω αυτά!
Καταγράφηκε
k_g
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #1172 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 09:48:38 am »
Ladylav η σαρδελιτσα τα πε πολυ καλα ειδικα στην τελευταια της παραγραφο
Να μην αρνηθεις τη θεση, γιατι μπορει να λες πως απο του χρονου μπορει να μην ξαναδουλεψεις αλλα ποτε δεν ξερεις γενικα πως ερχονται τα πραγματα. και 6 μηνες δεν ειναι λιγα μορια
. προυπηρεσια ειναι...ποτε δεν ξερεις...αλλωστε οπως ειπες το σχολειο ειναι μια ωρα αποσταση? δεν ειναι πολυ...εγω εβαλα μονο δυο νομους φετος απο σιγουρια πως θα μ επαιρναν και σ αυτους τους δυο νομους δεν καλεσαν!! Οταν ειδα τους πινακες το μετανοιωσα τοσο και ειπα πως και μιαμιση ωρα διαδρομης την εκανα αν δηλωνα κατι παραπανω (και ειμαι και σ ενδιαφερουσα) . τωρα κινδυνευω να μη δουλεψω! Ασε που του χρονου αν αρνηθεις μπορει να χεις και τη διαγραφη της επομενης χρονιας..
Καταγράφηκε
EK06
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1173 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 10:06:40 am »
καλημερα παιδιά!!
ladylav, θεωρώ ότι πρέπει να δεχτείς....όμως η υγεία μας είναι πάνω απ όλα!!
Γνωρίζουμε αν υπάρχουν ακόμα κενά στην β/θμια?
Και η α/θμια πόσα κενά δεν έχουν καλυφθεί?
Καταγράφηκε
daffodils
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ06
«
Απάντηση #1174 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 10:12:01 am »
Οι κυρώσεις είναι ίδιες, είτε δεν παρουσιαστείς καθόλου, είτε παραιτηθείς στο μέσον της χρονιάς.
Καταγράφηκε
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
WILLIAM BLAKE
catwoman
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1175 στις:
Νοεμβρίου 14, 2012, 10:20:59 am »
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1