*

Αποστολέας Θέμα: B' φάση αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 307219 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
Απ: B΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #1204 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:45:16 pm »
Να αγιασει το στομα σου χρονια τα λεω αυτα που παιρνω τηλ 1 το μεσημερι στο γραφειο και εχουν τζασει ολοι!!
Πσντως οι περσινοι βυσματιες που ξερω εγω και φετος καλα κρατουν στις βυσματικες θεσουλες τους.Κι εμεις στις στροφες και τα κατσαβραχα.Ουστ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:22:28 »

Αποσυνδεδεμένος mariag_83

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Home is where your heart is (ΠΕ06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #1205 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:51:56 pm »
...μερικοί που μένουν με πολύ λίγες ώρες και ή καλύπτουν το ωράριό τους με πλασματικές ώρες(και καλά ενισχυτική) ή απλά ξύνονται τις υπόλοιπες,πολύ καλά να πάθουν.Ο αναπληρωτής που συμπληρώνει ωράριο μέχρι και σε 4 σχολεία είναι κορόιδο;
Εννοείται δεν έχω κάτι με τους μόνιμους γενικά,απλά με κάποιους εξ αυτών που θεωρούν ότι το δημόσιο είναι αραλίκι και άγιος ο Θεός.Όσον αφορά,Vaseto,αυτό που είπες,για τη δευτεροβάθμια ο νόμος ορίζει ότι από 31 μαθητές και πάνω το τμήμα χωρίζεται.Για πρωτοβάθμια δεν ξέρω.Α,πολύ θα ήθελα να ξέρω με τις παραιτήσεις ανά έτος και τους μηδενικούς διορισμούς πώς θα καταφέρουν αυτό που σχεδιάζουν-στον κλάδο μας τουλάχιστον
Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί όταν το αποκτήσεις να μην έχεις τι να το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1206 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:52:38 pm »
Τα ξερω vaseto μου αλλα ετσι κι αλλιως δε θα ειμαι μεσα στην ταξη για να το βιωσω :P

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1207 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:54:40 pm »
Συμφωνώ με vaseto ladylav planety και λοιπούς που είπαν αυτά που είπαν.
συγγνώμη, αλλά τη μαγεία της τάξης κι εγώ δε τη βλέπω. Άγχος υπήρχε αρκετό, και γινόταν ακόμα περισσότερο στη σκέψη "πού θα είμαι του χρόνου". Αντιλαμβάνομαι οτι κάποιους αυτό δε τους πειράζει, δεκτόν, αλλά κάποιους από εμάς μας πειράζει. Αν ήταν να γυρνάμε σ' όλη την Ελλάδα, θα γινόμασταν στρατιωτικοί. Τέλοσπάντων, πήγα σήμερα, μάζεψα κάπου 10 κιλά ελιές, θα τις κάνουμε ξυδάτες, πολύ το χάρηκα (άσχετο).
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το "πόνημα", αν και ένιωθα οτι έκανε λίγο "κοιλιά".  :P ;D
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:22:28 »

Αποσυνδεδεμένος vaseto

• Πλήρες μέλος
  • Res non verba!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1208 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:57:40 pm »
ο νόμος ορίζει ότι από 31 μαθητές και πάνω το τμήμα χωρίζεται

Να δεις τι ωραια θα τον αλλαξουν, μετα τις συγχωνευσεις... εαν δεν τους βγαινουν τα νουμερα

Α και να μην το ξεχναμε " Πανω απ'ολα ο μαθητης"... τρομαρα τους   
Res

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1209 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:59:14 pm »
...δεν πειράζει,ladylav,θα είμαστε έξω από το σχολείο και θα τρώμε ποπ κορν παρακολουθώντας τους να τρέχουν μανιασμένοι από το ένα σχολείο στο άλλο για να συμπληρώσουν ώρες-ΑΝ φυσικά τα σχολεία συνεννοηθούν μεταξύ τους και καταφέρουν να βγάλουν πρόγραμμα-και να δείτε που θα σκαλώσει εκεί το θέμα,στην εφαρμογή.Γαμώτο,θα τους χαλάει και το 5ωρο...γιατί 6η και 7η ώρα δεν καταδέχονται να κάνουν,ούτε δυο ωρες κενό σερί...  8)
ΥΓ:Vaseto,από του χρόνου λοιπόν θα κάνουμε μάθημα σε στάδια!!!  :P
Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί όταν το αποκτήσεις να μην έχεις τι να το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1210 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:03:49 pm »

...δεν πειράζει,ladylav,θα είμαστε έξω από το σχολείο και θα τρώμε ποπ κορν παρακολουθώντας τους να τρέχουν μανιασμένοι από το ένα σχολείο στο άλλο για να συμπληρώσουν ώρες-ΑΝ φυσικά τα σχολεία συνεννοηθούν μεταξύ τους και καταφέρουν να βγάλουν πρόγραμμα-και να δείτε που θα σκαλώσει εκεί το θέμα,στην εφαρμογή.Γαμώτο,θα τους χαλάει και το 5ωρο...γιατί 6η και 7η ώρα δεν καταδέχονται να κάνουν,ούτε δυο ωρες κενό σερί...  8)
ΥΓ:Vaseto,από του χρόνου λοιπόν θα κάνουμε μάθημα σε στάδια!!!  :P
:) :D καθολου δε με νοιαζει πλεον Μαρια μου ειλικρινα θα αλλαξω πορεια δεν τους ξανακανω τη χαρη,σας χαριζω και τη θεση μου μετα χαρας απο του χρονου συναδελφοι γτ πολυ σας εχω συμπαθησει.Του χρονου μονο β'Αθηνας και αν δε με θενε στα @@ μου μετα συγχωρησεως.

Αποσυνδεδεμένος nevel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1211 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:03:57 pm »
Απο το Facebook του Δημητρη Μπρατη

ΛΟΙΠΟΝ,ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΙ 425 ΘΕΣΕΙΣ ΖΕΠ ΚΑΘΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΔΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ.ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΚΑΙ 50-60 Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 250 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΕΠ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1212 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:07:29 pm »
...όχι καλέ...και αναρωτιέμαι,αφού εξασφαλίστηκαν τόσες πιστώσεις για τους δασκάλους(600+),τι θα απομείνει από το ΕΣΠΑ για εμάς;;;Ο Μπράτης χαίρεται μόνο όταν ανακοινώνει νέα για τους δασκάλους-εμάς τους υπολοίπους μας έχει γραμμένους.Μόνο για να εξασφαλίσει την ψήφο μας θέλει.Μου ήρθε να τον βρίσω στεγνά,αλλά κρατήθηκα,το σάλιο μου θα χαλάσω.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1213 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:24:00 pm »
Τώρα άνευ πλάκας, φαντάζεστε κάτι μεγαλοσυνδικαλιστές να είναι υπεράριθμοι και να τους ξαποστείλουν σε κανένα νησί ή σε κανένα κατσάβραχο? Πωπω, κάτι "επίθεση στη δημοκρατία" "φίμωση της φωνής των εκπαιδευτικών" και άλλα τέτοια ωραία που έχουμε να διαβάζουμε...
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1214 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:26:51 pm »
Τώρα άνευ πλάκας, φαντάζεστε κάτι μεγαλοσυνδικαλιστές να είναι υπεράριθμοι και να τους ξαποστείλουν σε κανένα νησί ή σε κανένα κατσάβραχο? Πωπω, κάτι "επίθεση στη δημοκρατία" "φίμωση της φωνής των εκπαιδευτικών" και άλλα τέτοια ωραία που έχουμε να διαβάζουμε...

...να το δω και τι στον κόσμο.... ;D  ;D  ;D

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1215 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:30:47 pm »

Να δείτε τότε πώς θα λένε "γιατί καθυστερεί το συσσίτιο"...  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος val_06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1216 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:44:07 pm »

Εντάξει, αυτό δεν υπάρχει και το ξέρουμε όλοι...αυτοί είναι ικανοί να διορίσουν μόνιμους για να πάνε αντ'αυτών στα κατσάβραχα!

Planety, vaseto, ladylav, περιττό να πω κ γω οτι συμφωνώ μαζί σας. Εννοείται.

Ακόμα και το οτι θεωρούμε το 31 σαν αριθμό που παλεύεται για μια τάξη, είναι τραγικό! Και που δεχόμαστε την απαξίωση, και αυτό τραγικό! Και το να στηνόμαστε μπροστά στους υπολογιστές, το ίδιο! Άντε και σας λέω εγώ οτι παίρνουν 500 άτομα στην επόμενη φάση, τι αλλάζει; Μηδέν εις το πηλίκ(ι)ο! Χαιρόμαστε για τους συναδέλφους που αναλαμβάνουν υπηρεσία, και δε σκεφτόμαστε οτι του χρόνου το Σεπτέμβρη πάααλι εδώ θα μαστε!

Γιάννη, ούτε κοιλιά ούτε μπάκα! Άριστο! Αυτό το Α-Δ Μάουντ Ντούμ μου επιτρέπεις να το δανείζομαι και γω;
Καλοφάγωτες και οι ελίτσες!

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1217 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:52:37 pm »
Ευχαριστώ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)