0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα γιατί ανησυχείτε? Γιατί γκρινιάζετε? πήραμε την δόση!!!Τώρα όλα θα φτιάξουν, μια νέα εποχή ευρωστίας, ευκαιριών και ανάπτυξης ανοίγεται μπροστά μας!!!
Καλησπέρα κι από μένα...πήγα σήμερα κι όλας και παρουσιάστηκα.Το κακό είναι ότι οι ώρες είναι μόνο 12,το καλό είναι ότι είναι σε ένα σχολείο,στο Μενίδι.Απορώ γιατί μπήκα ΖΕΠ,αλλά δε θα σταθώ σε αυτό-τουλάχιστον θα δουλεύω,έστω και υποτυπωδώς.Catwoman εννοείται ότι δε θα σας ξεχάσω κι εγώ και οι υπόλοιποι,όλοι εδώ στο ίδιο καζάνι βράζουμε...εύχομαι ολόψυχα καλά νέα γρήγορα και για σας...
Καλημέρα και από μένα. Να που τελικά κάποιον πήραν από την παρέα. Μπράβο Μαρία!2η μέρα με ημικρανία, ή θα βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο ή θα το θάψω στην άμμο! (Αλήθεια, Γιάννη, δουλεύει; Γιατί τα φάρμακα δεν κάνουν τίποτα.)Ερώτηση: Αν πάμε για τη νέα χρονιά, τα ένσημα δε θα μας φτάσουν ούτε για ταμείο. Αλλά πάλι δε θα μπορούμε να αρνηθούμε θέση αν δε μας συμφέρει; Από ποια ημ/νια και μετά δεν έχουμε ποινή;
Μα γιατί ανησυχείτε? Γιατί γκρινιάζετε? πήραμε την δόση!!!Τώρα όλα θα φτιάξουν, μια νέα εποχή ευρωστίας, ευκαιριών και ανάπτυξης ανοίγεται μπροστά μας!!! Δεν πάνε στον άνεμο όλοι τους λέω εγώ???Κατά τ'άλλα καλημέρα σας!!!