0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως φέτος οι τοποθετήσεις των δασκάλων και των νηπιαγωγών αναρτήθηκαν αμέσως! Αλλά εμείς είμαστε ειδικότητες, έτσι δεν είναι; Τελοσπάντων να μην μονοπολώ τη συζήτηση, θα πάρω αύριο ένα τηλεφωνάκι να τους ζητήσω να τα αναρτήσουν για καλό και για κακό...Αν και μπορεί πράγματι να το αμέλησαν και να βγουν αύριο.
συνάδελφοι καλησπέρα.....είμαι πε01 και πριν λίγο φίλος μου πήρε τηλ στο τμήμα διορισμού των Θεολόγων του υπουργείου και ρώτησε σχετικά με τη φάση των αναπληρωτών. Η απάντηση ήταν πως περιμένουν μέχρι την Παρασκευή ή το αργότερο Δευτέρα....Ρώτησε αν θα'χει θεολόγους και η απάντηση: οχι!Θα'χει ΠΕ02,03,04 των οποίων τα κενά είναι πολλά,όπως είπαν-και κάποιους λίγους από τεχνικές ειδικότητες...!!Η κατάσταση είναι σοβαρή....το γράφω και σ'εσάς διότι δεν ξέρω που πάει το πράγμα...υ.γ: εννοείται πως δεν υπάρχει λόγος προστριβής με τους συναδέλφους των παραπάνω ειδικοτήτων,όλοι μαζί οφείλουμε να είμαστε....
παω λιγο να ξεπερασω το εγκεφαλικο που μου ηρθε αποτομα κι επανερχομαι.
Δηλαδή ακόμα περιμένουν να μαζέψουν κενά για να ξέρουν ποιους θα καλέσουν; Προβλέπω πάλι να γίνει οτι και την προηγούμενη φορά, και να μείνει ξεκρέμαστος πολύς κόσμος. Εγώ πάντως το είχα εκφράσει και πέρυσι το παράπονό μου. Με στείλαν στην άκρη του νομού και 1 εβδομάδα μετά πήραν κόσμο δίπλα στο σπίτι μου. Αφού σκέφτομαι οτι αν δεν με πάρουν τώρα, να ακυρώσω την αίτησή μου. Μη βρεθώ πάλι να τρέχω, δε βγαίνω, πώς το λένε; Μη φορτωθώ και την "ποινή" της διετίας...