0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση: Μια φίλη μου προσλήφθηκε στην πρώτη φάση μέσω ΕΣΠΑ με πλήρους ωραρίου και της είπαν οτι έχουν να της δώσουν κάπου 18 ώρες. Πληρώνεται κανονικά; ή σαν μειωμένου; με βάση τις ώρες;
Κανονικα πληρωνεται.Αλλα συνηθως σ'αυτες τις περιπτωσεις συμπληρωνεις το υποχρωτικο ωραριο σου στο ολοημερο τμημα του σχολειου.Δε σε αφηνουν με 18 ωρες.
Της είπαν απο την διεύθυνση οτι δεν έχουν ώρες να της δώσουν άλλες. Και ρώτησε αυτή πόσα χρήματα θα παίρνει και της είπαν οτι θα παίρνει χρήματα ανάλογα με τις ώρες που έχει. Είναι σωστό αυτό; Αφού είναι πλήρους η κοπέλα και όχι μειωμένου ωραρίου. Είναι δυνατόν να πληρώνεται για 18 ώρες;
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 09:21:09 pmΠαιδιά, έγιναν διορισμοί 24μηνιτών ή άλλα αντ'άλλων είδε ο άντρας μου και με βάζει και ψάχνω τόση ώρα;Μονιμοι εννοεις; Οχι. Θα ειχε κανει παρτυ η giota και νομιζω θα το επαιρνες χαμπαρι
Παιδιά, έγιναν διορισμοί 24μηνιτών ή άλλα αντ'άλλων είδε ο άντρας μου και με βάζει και ψάχνω τόση ώρα;
Παράθεση από: new_pe06 στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 01:07:41 amΤης είπαν απο την διεύθυνση οτι δεν έχουν ώρες να της δώσουν άλλες. Και ρώτησε αυτή πόσα χρήματα θα παίρνει και της είπαν οτι θα παίρνει χρήματα ανάλογα με τις ώρες που έχει. Είναι σωστό αυτό; Αφού είναι πλήρους η κοπέλα και όχι μειωμένου ωραρίου. Είναι δυνατόν να πληρώνεται για 18 ώρες;Όχι, αυτό είναι λάθος και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Το πιο πιθανό είναι να συμπληρώσει με κάτι άλλο, όπως έγραψαν και οι συνάδελφοι.