0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης εγώ αναρωτιέμαι πού ξέρει ο Μπράτης αν οι θέσεις που περισσεύουν για τους ΠΕ70 είναι επειδή δε δήλωσαν πολλές περιοχές οι ΠΕ71; Μπορεί να μη δήλωσαν το κουτί της παράλληλης! Πώς το ξέρει αυτό;
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Οκτωβρίου 08, 2012, 05:42:43 pmΕπίσης εγώ αναρωτιέμαι πού ξέρει ο Μπράτης αν οι θέσεις που περισσεύουν για τους ΠΕ70 είναι επειδή δε δήλωσαν πολλές περιοχές οι ΠΕ71; Μπορεί να μη δήλωσαν το κουτί της παράλληλης! Πώς το ξέρει αυτό;Η μόνη λογική υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι ότι ήδη τρεχει ο πίνακας και το ξέρει...τι να πω...
Το πιθανότερο είναι να πάρει άτομα από το
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Οκτωβρίου 08, 2012, 03:17:30 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 08, 2012, 03:10:51 pmναι εγω βελτιωθηκα 7 θεσεις..Γτ?Eγω στα ίδια. Ούτε κατέβηκα ούτε ανέβηκα. Και είμαι αρκετά πιο κατω απο σένα. Πώς γίνεται;και εγώ ανέβηκα 7 θέσεις...η ανανέωση έγινε την Παρασκευή
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 08, 2012, 03:10:51 pmναι εγω βελτιωθηκα 7 θεσεις..Γτ?Eγω στα ίδια. Ούτε κατέβηκα ούτε ανέβηκα. Και είμαι αρκετά πιο κατω απο σένα. Πώς γίνεται;
ναι εγω βελτιωθηκα 7 θεσεις..Γτ?
Για να καταλάβω τώρα...εφόσον εξαντλήθηκε σχεδόν ο πίνακας ειδικής πε71 στα ειδικά σχολεία θα πάρουν εμας;Τι ανάποδα πράγματα είναι αυτά;Έπρεπε να πάρουν ακόμη μια φάση ειδικής και μετά παράλληλη.Τώρα θα πάνε όσοι δήλωσαν ΣΜΕΑ να διδάξουν χωρίς εμπειρία και γνώσεις σε ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης.Παράλογα πράγματα...