0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα και απο εμενα...απελπισμενη με περασε δευτερη φορα το συστημα με μονο μια επιλογη κερκυρα............απο χτες ζω και εγω ενα δραμα και σκεφτομαι ποτε θα ειναι η τριτη φαση και τι θα γινει αν ανοιξουν οι πινακες.......νομιζω οτι θα εχουμε μεγαλες ανακαταταξεις ......εχε καμια κερκυρα στις επιλογες της εως το 1570 ( αρχικη θεση)
ουφ παλι εδω ...ακομα να συνελθω..πιστευω σε ενα μηνα απο τωρα θα ειναι η επομενη φαση...αιρετοσ τησ γ αθηνων ειχε πει για 15 κενα περιπου και πηραν μονο 7 να τα κρατανε για τισ αποσπασεισ λετε;;αν γινουν αποσπασεισ την τριτη δεν πρεπει να παρουν αναπληρηρωτεσ γι αυτουσ που θα φυγουν η λεω βλακειεσ;;ποσοι περιμενουν για αθηνα;
Παράθεση από: angel83 στις Οκτωβρίου 06, 2012, 02:47:07 pmκαλησπερα και απο εμενα...απελπισμενη με περασε δευτερη φορα το συστημα με μονο μια επιλογη κερκυρα............απο χτες ζω και εγω ενα δραμα και σκεφτομαι ποτε θα ειναι η τριτη φαση και τι θα γινει αν ανοιξουν οι πινακες.......νομιζω οτι θα εχουμε μεγαλες ανακαταταξεις ......εχε καμια κερκυρα στις επιλογες της εως το 1570 ( αρχικη θεση)η κέρκυρα από ότι έχω μάθει ζήτησε 15 κενά και δόθηκαν μόνο 4 αν δεν κάνω λάθος..οπότε την επόμενη φορά θα έχει κενά
Παράθεση από: baboulino στις Οκτωβρίου 06, 2012, 04:20:25 pmΠαράθεση από: angel83 στις Οκτωβρίου 06, 2012, 02:47:07 pmκαλησπερα και απο εμενα...απελπισμενη με περασε δευτερη φορα το συστημα με μονο μια επιλογη κερκυρα............απο χτες ζω και εγω ενα δραμα και σκεφτομαι ποτε θα ειναι η τριτη φαση και τι θα γινει αν ανοιξουν οι πινακες.......νομιζω οτι θα εχουμε μεγαλες ανακαταταξεις ......εχε καμια κερκυρα στις επιλογες της εως το 1570 ( αρχικη θεση)η κέρκυρα από ότι έχω μάθει ζήτησε 15 κενά και δόθηκαν μόνο 4 αν δεν κάνω λάθος..οπότε την επόμενη φορά θα έχει κενάΚαλά με τη λογική του υπουργείου δεν υπάρχουν κενά!Γιατί κ η Χαλκιδική ζήτησε 12 νηπιαγ κ πήρε μόνο 4!ο, τι να ναι δηλ!