*

Αποστολέας Θέμα: Γ΄φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 121202 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Geo75

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Άντε να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
Απ: Γ΄φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #140 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 01:44:29 pm »
Καλημέρα και από 'μένα.

Απλά βρε Geo75, αν καμιά-κανένας μας δε πήγαινε σε νησάκια κλπ, ποιός θα δούλευε εκεί;; Και δεν είναι ότι όσοι πάνε είναι "θύματα". Όπως αναφέρθηκε ήδη στο forum ο καθένας στο σπίτι του έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές δυνατότητες, δε ξέρεις πόσο εύκολα μπορεί να δίνει μια οικογένεια τα όποια χρήματα παραπάνω για να συντηρεί τα παιδιά-ενήλικες. Νομίζω έχει περάσει ή έστω αρχίζει και περνάει ακόμα και η εποχή που μπορούσαμε να λέμε, εντάξει, δεν έχουμε δουλειά αλλά τουλάχιστον μένουμε στο σπίτι μας.. γιατί και οι γονείς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν πια.
Τέλος, το να θες να είσαι ανεξάρτητος, και να ζορίζεσαι όσο δε πάει αλλά να τα βγάζεις πέρα μόνος σου δεν είναι παραξενιά της ανθρώπινης ψυχολογίας.

Καλημέρα.

Μερικός συμφωνώ. Δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό. Πρώτων, υπάρχει μια θεμελιώδης αρχή στην εργασία: Δέν δουλεύω στην τάδε δουλειά εάν στο τέλος της ημέρας μπαίνω μέσα! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται επεξήγηση. Το άτομο που δουλεύει τζάμπα είναι θύμα. Εάν δεν συμφωνούμε σε αυτό κατανοώ ότι έχουμε τεράστια διαφορά απόψεων η οποία είναι αγεφύρωτη. Υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτό και ονομάζεται χομπίστας. Ο χομπίστας μπορεί να βάζει ακόμα και από την τσέπη του γιατί το γουστάρει αυτό. Τους χομπίστες τους σέβομαι γιατί είναι συνήθως συνειδητοποιημένοι. Εγώ μιλάω για αυτούς που δεν είναι χομπίστες.

Δεύτερον, είναι η πρώτη χρονιά που το υπουργείο περνάει το κόστος στους γονείς. Πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη έκταση προτιμάει να μην πάνε παιδιά σχολείο και ας κόψει τον σβέρκο του ο γονέας. Το πιθανότερο είναι του χρόνου να μην γίνουν αναπληρώσεις! Εάν κόψει τελείως την "πολυτέλεια" του ολοήμερου κατανοούμε οτι πάπαλα η αναπλήρωση. Πιστεύω οτι θα παίξουν και με τον μισθό παρακάτω απο την στιγμή που "πελάτες με κουτάκι" υπάρχουν.  Είναι φυσικά και οι συνταξιοδοτήσεις κάθε χρόνο που τους ανατρέπουν τα σχέδια... χαχα Πολύπλοκο σταυρόλεξο.

Πάντως σε αυτό "Τέλος, το να θες να είσαι ανεξάρτητος, και να ζορίζεσαι όσο δε πάει αλλά να τα βγάζεις πέρα μόνος σου δεν είναι παραξενιά της ανθρώπινης ψυχολογίας", εάν το δεις από μια άλλη οπτική, συμφωνώ αρκεί να σου μένει κάτι στο τέλος της ημέρας. Εάν μπαίνει και μέσα διαφωνώ κάθετα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:39:19 »

Αποσυνδεδεμένος andriaSP

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 02:12:31 pm »
Για να μη το πάμε μακρυά, η βασική μου ένσταση σε ό,τι είπες, είναι ο χαρακτηρισμός "θύματα", τον οποίο θεωρώ τουλάχιστον άδικο για όσους έχουν βάλει κουτάκι και δέχονται την τοποθέτησή τους. Δε ξέρω κατά πόσο αυτός που φεύγει τελικά για να δουλέψει (μιλάω πάντα για αναπληρωτές, όχι διορισμένους όπου εκεί και αν έχουν κατρακυλήσει οι μισθοί) μπαίνει μέσα. Από αυτά που ξέρω από φίλες-συμφοιτήτριες μου που δουλεύουν, το γενικό πλαίσιο είναι ότι είναι δύσκολα, ζορίζονται, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπαίνουν μέσα και όλες το προτιμούν από το να μένουν σπιτάκι τους και να ζητάνε στα 26 τους χαρτζιλίκι για τα όποια προσωπικά τους έξοδα. Αλλά επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ιστορίες για το τι συμβαίνει, και επειδή εγώ δεν έχω, ευτυχώς ή δυστυχώς, προσωπική εμπειρία, σέβομαι και δέχομαι όλες τις απόψεις όσον αφορά τις αποφάσεις του καθένα και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να κρίνω ή να χαρακτηρίσω μόνο και μόνο γιατί δε συμφωνώ.
Επίσης, πολλές φορές το "μπαίνω μέσα" έχει να κάνει και με τα έξοδα που έχει κάποιος και από τις "ανάγκες" που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι έτσι;
Τα παιχνίδια του υπουργείου δε θα τα σχολιάσω καν, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να το αμφισβητεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2012, 11:09:04 pm από alexel »

Αποσυνδεδεμένος annoula1983

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 03:12:20 pm »
Καλησπέρα.

Τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Από την στιγμή που υπάρχουν "θύματα" τα οποία θα φύγουν για ψίχουλα μακριά από την έδρα τους, ακόμα και με μικρότερη αμοιβή από την σημερινή, απλά για να λένε ότι "είμαι νηπιαγωγός και είμαι μέσα σε τάξη", τότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι σωτηρία δεν υπάρχει. Έχουν το γάιδαρο που έμαθε να δουλεύει χωρίς να τρώει!

Χωρίς πλάκα τώρα, είναι απίστευτο να ξέρεις οτι δεν θα βγάλεις ΜΙΑ και να πηγαίνεις στου διαόλου την μάνα απλά για να λες οτι κάνω αυτό που μου αρέσει! Από την άλλη, η ανθρώπινη ψυχολογία είναι ένα μυστήριο οπότε...

Πέρα από όλα αυτά, καλή αρχή, μακριά ή κοντά, σε όσους αρχίζουν αυτήν την εβδομάδα.

Σου μιλάει ένα "θύμα" αυτή τη στιγμή που εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νησιά της Ελλάδας. Στο σπίτι μου (Θεσσαλονίκη) δεν θα μπορέσω να πάω και το ξέρω, οπότε επιλέγω να πάω να δουλέψω σε κάποια περιοχή της προτίμησής μου. Έχω ζήσει τα "καλά" χρόνια των μισθών μας (1456 ευρώ καθαρά, σε παραμεθώριο) και τώρα ζω τα χρόνια της κρίσης (974 ευρώ). Δουλεύω μακριά από το σπίτι μου, έχω να πάρω δεκάρα από τους γονείς μου εδώ και 5 χρόνια και βγάζω όχι μία αλλά πολλά. Και το επίδομα ανεργίας να μου κόψουν αγαπητέ μου το καλοκαίρι εγώ θα τα βγάλω πέρα μια χαρά το καλοκαίρι.
Η διαφορά της ζωής μου τώρα από πριν είναι ότι πλέον δεν τα "πίνω" κάθε βράδυ έξω, αλλά 1 φορά την εβδομάδα. Δεν αγοράζω ρούχα κάθε εβδομάδα, αλλά μόνο όταν κάτι το έχω πραγματικά ανάγκη. Έκοψα και τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι αλήθεια. Επίσης, το σπίτι μου πριν είχε 350 ευρώ, τώρα δεν δίνω πάνω από 250 ευρώ. Και ας μην είναι τέλειο, εγώ δεν έχω πρόβλημα, 9 μήνες θα μείνω. Επιπλέον, πρίν έτρωγα 3-4 φορές την εβδομάδα έξω, τώρα όμως μαγειρεύω κανονικότατα και θα φάω σίγουρα 2 μέρες το ίδιο φαγητό.
Μπορώ να συνεχίσω να σου γράφω τι κάνω τώρα, αλλά θα βαρεθείς να διαβάζεις. Όλοι στην παρέα μου λέμε ότι τώρα ίσως και να περνάμε καλύτερα που μαζευόμαστε στα σπίτια και δενόμαστε σαν άνθρωποι. Αλλά πάνω απ' όλα είμαστε περήφανοι επειδή αφήσαμε τα σπίτια μας και πήγαμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας να διδάξουμε σε παιδάκια που θέλουν να μάθουν. Δεν δυστυχίσαμε επειδή αφήσαμε τα μπουζούκια.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά αφού εγώ το "θύμα" τα καταφέρνω, μπορούν να τα καταφέρουν και άλλοι.
Αφού τα βγάζουν πέρα οικογένειες με 700 ευρώ (με τρελό ζόρι φυσικά), τότε μπορώ και εγώ να φροντίσω τον εαυτό μου με τα 974 ευρώ.
Και όχι δεν είμαι παράξενη που θέλω στα 29 μου χρόνια να είμαι ανεξάρτητη από τους γονείς μου. Παράξενους και κακομαθημένους βρίσκω όσους θέλουν ακόμα να μένουν με τον μπαμπά και τη μαμά και να τα περιμένουν όλα έτοιμα από αυτούς.
Και για να μην παρεξηγηθώ, σέβομαι απόλυτα τους συναδέλφους που επιλέγουν να είναι στα σπίτια τους επειδή έχουν τις οικογένειές τους. Αλλά δεν λυπάμαι τους νέους σε ηλικία συναδέλφους που χρησιμοποιούν το μισθό ως δικαιολογία για να μην φύγουν μακριά από τη ζεστασιά του πατρικού τους.
Αφού τα καταφέρνω εγώ και τόσοι άλλοι, τότε μπορείτε και εσείς. Τολμήστε το!!!!!!
Σκάσε και κολύμπα!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 03:33:27 pm »
Όλοι μας έχουμε ανάγκη από τη δουλειά μας, αλλά είναι ευκολότερο για κάποιον που δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις, σύζυγο και παιδιά, να επιλέγει όλη την Ελλάδα για να δουλέψει σαν αναπληρωτής και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ όταν συμβαίνει το αντίθετο!!!Απλά πράγματα.......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:39:19 »

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 04:38:09 pm »
η αλήθεια είναι κάπου στη μέση... ακόμα κι αν βγαίνεις για να ζήσεις (με ζόρισμα μεγάλο) δεν μπορείς να κάνεις βήμα προς το μέλλον!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ δυστυχώς δουλεύεις κι ονειρεύεσαι!! whatever.. ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τα μέτρα κ τα σταθμά του και μεταξύ μας στην σημερινή πραγματικότητα "θυματα" είμαστε όλοι μας έτσι όπως έχει καταλήξει να ζούμε....

ας μην μένουμε στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν συνάδελφοι (ειμαι σίγουρη πως δεν ειναι επικριτικοί), κι ας σταθούμε στην ουσία των προβληματισμών που ο καθένας θέτει προς συζήτηση.....

Αποσυνδεδεμένος giogio

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 04:49:06 pm »
γιαννενα εχετε δηλωσει????εχετε ακουσει για κενα?και στις δυο φασεις δεν με πηραν,ειμαι γυρω στην εξηντα θεση,αλλα χλωμο το βλεπω...

Αποσυνδεδεμένος arietta

• Πλήρες μέλος
  • ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ,Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 05:07:18 pm »
ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ...ΙΣΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ!!!!ΜΠΡΑΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος mujerk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 05:12:11 pm »
Είδα πριν λίγο ότι επιτέλους αναρτήθηκε ο ανανεωμένος πίνακας (που θα έπρεπε να είχε φανεί λίγο πριν βγει η β φάση..) . Στον εκκαθαρισμένο πίνακα μετά τη β φάση που ανέβασε κάποιος συνάδελφος χτες, είμαστε με την παλιά σειρά μας, πριν την ανανέωση ,γι' αυτό και αναφέρθηκε κι εδώ χτες ότι υπάρχουν μέσα ακόμη άτομα που δε θα έπρεπε γιατί έχουν ήδη προσληφθεί! Μήπως υπάρχει κάποιος που ξέρει να διορθώσει λοιπόν τον εκκαθαρισμένο πίνακα μετά τη β φάση??

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 05:13:48 pm »
ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ...ΙΣΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ!!!!ΜΠΡΑΤΗΣ
Προφανώς αναφέρεται στους δασκάλους και όχι για τους νηπιαγωγούς!!!

Αποσυνδεδεμένος star2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 05:32:39 pm »
Καλησπέρα.

Τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Από την στιγμή που υπάρχουν "θύματα" τα οποία θα φύγουν για ψίχουλα μακριά από την έδρα τους, ακόμα και με μικρότερη αμοιβή από την σημερινή, απλά για να λένε ότι "είμαι νηπιαγωγός και είμαι μέσα σε τάξη", τότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι σωτηρία δεν υπάρχει. Έχουν το γάιδαρο που έμαθε να δουλεύει χωρίς να τρώει!

Χωρίς πλάκα τώρα, είναι απίστευτο να ξέρεις οτι δεν θα βγάλεις ΜΙΑ και να πηγαίνεις στου διαόλου την μάνα απλά για να λες οτι κάνω αυτό που μου αρέσει! Από την άλλη, η ανθρώπινη ψυχολογία είναι ένα μυστήριο οπότε...

Πέρα από όλα αυτά, καλή αρχή, μακριά ή κοντά, σε όσους αρχίζουν αυτήν την εβδομάδα.

Σου μιλάει ένα "θύμα" αυτή τη στιγμή που εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νησιά της Ελλάδας. Στο σπίτι μου (Θεσσαλονίκη) δεν θα μπορέσω να πάω και το ξέρω, οπότε επιλέγω να πάω να δουλέψω σε κάποια περιοχή της προτίμησής μου. Έχω ζήσει τα "καλά" χρόνια των μισθών μας (1456 ευρώ καθαρά, σε παραμεθώριο) και τώρα ζω τα χρόνια της κρίσης (974 ευρώ). Δουλεύω μακριά από το σπίτι μου, έχω να πάρω δεκάρα από τους γονείς μου εδώ και 5 χρόνια και βγάζω όχι μία αλλά πολλά. Και το επίδομα ανεργίας να μου κόψουν αγαπητέ μου το καλοκαίρι εγώ θα τα βγάλω πέρα μια χαρά το καλοκαίρι.
Η διαφορά της ζωής μου τώρα από πριν είναι ότι πλέον δεν τα "πίνω" κάθε βράδυ έξω, αλλά 1 φορά την εβδομάδα. Δεν αγοράζω ρούχα κάθε εβδομάδα, αλλά μόνο όταν κάτι το έχω πραγματικά ανάγκη. Έκοψα και τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι αλήθεια. Επίσης, το σπίτι μου πριν είχε 350 ευρώ, τώρα δεν δίνω πάνω από 250 ευρώ. Και ας μην είναι τέλειο, εγώ δεν έχω πρόβλημα, 9 μήνες θα μείνω. Επιπλέον, πρίν έτρωγα 3-4 φορές την εβδομάδα έξω, τώρα όμως μαγειρεύω κανονικότατα και θα φάω σίγουρα 2 μέρες το ίδιο φαγητό.
Μπορώ να συνεχίσω να σου γράφω τι κάνω τώρα, αλλά θα βαρεθείς να διαβάζεις. Όλοι στην παρέα μου λέμε ότι τώρα ίσως και να περνάμε καλύτερα που μαζευόμαστε στα σπίτια και δενόμαστε σαν άνθρωποι. Αλλά πάνω απ' όλα είμαστε περήφανοι επειδή αφήσαμε τα σπίτια μας και πήγαμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας να διδάξουμε σε παιδάκια που θέλουν να μάθουν. Δεν δυστυχίσαμε επειδή αφήσαμε τα μπουζούκια.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά αφού εγώ το "θύμα" τα καταφέρνω, μπορούν να τα καταφέρουν και άλλοι.
Αφού τα βγάζουν πέρα οικογένειες με 700 ευρώ (με τρελό ζόρι φυσικά), τότε μπορώ και εγώ να φροντίσω τον εαυτό μου με τα 974 ευρώ.
Και όχι δεν είμαι παράξενη που θέλω στα 29 μου χρόνια να είμαι ανεξάρτητη από τους γονείς μου. Παράξενους και κακομαθημένους βρίσκω όσους θέλουν ακόμα να μένουν με τον μπαμπά και τη μαμά και να τα περιμένουν όλα έτοιμα από αυτούς.
Και για να μην παρεξηγηθώ, σέβομαι απόλυτα τους συναδέλφους που επιλέγουν να είναι στα σπίτια τους επειδή έχουν τις οικογένειές τους. Αλλά δεν λυπάμαι τους νέους σε ηλικία συναδέλφους που χρησιμοποιούν το μισθό ως δικαιολογία για να μην φύγουν μακριά από τη ζεστασιά του πατρικού τους.
Αφού τα καταφέρνω εγώ και τόσοι άλλοι, τότε μπορείτε και εσείς. Τολμήστε το!!!!!!

εχεις σκεφτει ομως ως ποτε θα το κανεις αυτο? και γω και συ κ ολοι μας ποσο θάντεξουμε να ξενιτευομαστε μια ζωη? και η δικη μας η ζωη τι θ'απογινει? εγω προσωπικα δεν εφυγα όχι γιατι θελω να με φροντιζουν οι γονεις μου αλλα επειδη κουραστηκα, κουραστηκα με ολο αυτο,ειναι πολυ ψυχοφθορο για ολους μας.

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 05:40:54 pm »
annoula1983 μπραβο ρε κοριτσι, μπραβο ρε κοριτσι, αυτο θα πει αντιμετωπιζω τη ζωη οπως μου ερχεται. Μου αρεσει πολυ ο τροπος σκεψης σου
"Come out come out wherever you are..."

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 05:43:33 pm »
Παιδιά, πρέπει να διαχωρίσουμε το θέμα του μισθού από το θέμα των τοποθετήσεων μακριά από την ηπειρωτική Ελλάδα και κυρίως τη βόρεια. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Στη βόρεια Ελλάδα, και οικονομική κρίση να μην υπήρχε, θέσεις πολλές δεν θα υπήρχαν λόγω της μικρής προσφοράς και της μεγάλης ζήτησης. Ενώ πάλι τα νησιά έχουν λίγους εκπαιδευτικούς που είναι ντόπιοι και γι' αυτό αναγκάζονται κάθε χρόνο να καλύπτουν τα κενά τους απ' έξω.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 06:40:40 pm »
Καλησπέρα.

Συμφωνώ κ επαυξανω!ετσι είναι.Τελος!

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • πε 17.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 06:57:15 pm »
βγηκαν ειναι στο αλφαβητα
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 08, 2012, 06:59:31 pm από phni »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς