0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από μένα!Χθες μιλούσα με συνάδελφο που τοποθετήθηκε στην ανατ.Αττική σε σχολείο του Γέρακα.Απογοήτευση.Υλικά δεν υπάρχουν(1 κουτί μαρκαδόρους για όλη την σχολική χρονιά),κόλλες Α4 με φειδώ,πετρέλαιο ούτε λόγος.Πώς καταντήσαμε έτσι.Και τους μιλάνε συνέχεια για την αύξηση ωραρίου που έρχεται.Δηλαδή και να δουλέψουμε φέτος,απλά παρατείνουμε την ανεργία,τίποτα άλλο.Κάποια στιγμή θα την πατήσουμε. Επίσης μ'ενημέρωσε ότι οι αναπληρώτριες της α' φάσης στην β' Αθηνών τοποθετήθηκαν μόλις την Δευτέρα αφού δηλαδή παρουσιάστηκαν και της β' φάσης.Μα γιατί καθυστερούν έτσι;Τί γίνεται φέτος τελοσπάντων;Εγώ που ενδιαφέρομαι για Αθήνα θέλω να ελπίζω ότι δεν μπορεί,κάτι θα γίνει.Έχω εδώ απέναντι απ'το σπίτι μου(έτσι για σπάσιμο δηλαδή)ένα νηπιαγωγείο και όποτε βλέπω τα πιτσιρίκια στην αυλή ,βουρκώνω.Μου λείπει το σχολείο βρε παιδιά!!!
lefa επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας αφού κι εγώ περίμενα ένα μήνα τη β φάση και τελικά με κάλεσαν, θέλω να σας πω τι έγινε την Δευτέρα τουλάχιστον στις 3 διευθύνσεις που εγώ και κάποιες φίλες πήγαμε να παρουσιαστούμε :Στην α,β,γ Αθήνας μας είπαν να δηλώσουμε τις περιοχές της κάθε διεύθυνσης με σειρά προτίμησης.Μάλιστα, εγώ τους ρώτησα δεν έχετε συγκεκριμένα κενά ή συγκεκριμένες περιοχές που χρειάζονται νηπιαγωγοί,γιατί δεν κάλεσαν και πολλούς,άρα ξέρετε που θα μας στείλετε και δεν έχει νόημα να δηλώσουμε περιοχές της διεύθυνσης που δε θα μας καλέσουν.Η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουν που είναι τα κενά ακόμη.Ίδια εικόνα και στην α,β,γ Αθήνας.Έδιναν την εντύπωση ότι πραγματικά δεν ήξεραν΄.Τι να πω;Ή έχουν πολλά κενά και δεν ξέρουν ποιο να καλύψουν πρώτα ή είναι ανοργάνωτοι.
Πάντως από ότι κατάλαβα τη Δευτέρα πήραν πολλά άτομα παράλληλη από το γενικό πίνακα ΠΕ60. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αυτό δεν είναι σαν τρίτη φάση? Αν τα υπολόγισα καλά έφυγαν από πάνω μου πάνω από 100 άτομα..όσα και στην