*

Αποστολέας Θέμα: Γ΄φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 121283 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Γ΄φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #182 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 10:55:41 am »
καλημερα ..πολυ σιωπη επεσε...απο τα κοριτσια που τοποθετηθηκαν αν μπορουν ασ μασ μεαφερουν τι γινεται με τα κενα ...να εχουμε μια εικονα εμεισ που περιμενουμε.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:18:21 »

Αποσυνδεδεμένος nipioel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 11:41:47 am »
Εγώ πάντως μετά το δεύτερο προσπέρασμα έπειτα από 4+ χρόνια αναπλήρωσης έχω απογοητευτεί!!! Με σειρά πλέον 50 και περιοχές Πιερία, Ημαθία, Δ.Θεσσαλονίκης και Θεσπρωτία δεν περιμένω πια...

Αποσυνδεδεμένος xara.k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:11:03 pm »
και εγώ με σειρά 200+ και δηλωμένες 30 περιοχές έχω εγκαταλείψει........(από Ξανθη έως

Αποσυνδεδεμένος gth

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:31:27 pm »
lefa επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας αφού κι εγώ περίμενα ένα μήνα τη β φάση και τελικά με κάλεσαν, θέλω να σας πω τι έγινε την Δευτέρα τουλάχιστον στις 3 διευθύνσεις που εγώ και κάποιες φίλες πήγαμε να παρουσιαστούμε :Στην α,β,γ Αθήνας μας είπαν να δηλώσουμε τις περιοχές της κάθε διεύθυνσης με σειρά προτίμησης.Μάλιστα, εγώ τους ρώτησα δεν έχετε συγκεκριμένα κενά ή συγκεκριμένες περιοχές που χρειάζονται νηπιαγωγοί,γιατί δεν κάλεσαν και πολλούς,άρα ξέρετε που θα μας στείλετε και δεν έχει νόημα να δηλώσουμε περιοχές της διεύθυνσης που δε θα μας καλέσουν.Η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουν που είναι τα κενά ακόμη.Ίδια εικόνα και στην α,β,γ Αθήνας.Έδιναν την εντύπωση ότι πραγματικά δεν ήξεραν΄.Τι να πω;Ή έχουν πολλά κενά και δεν ξέρουν ποιο να καλύψουν πρώτα ή είναι ανοργάνωτοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:18:21 »

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:35:25 pm »
             Καλημέρα και από μένα!Χθες μιλούσα με συνάδελφο που τοποθετήθηκε στην ανατ.Αττική σε σχολείο του Γέρακα.Απογοήτευση.Υλικά δεν υπάρχουν(1 κουτί μαρκαδόρους για όλη την σχολική χρονιά),κόλλες Α4 με φειδώ,πετρέλαιο ούτε λόγος.Πώς καταντήσαμε έτσι.Και τους μιλάνε συνέχεια για την αύξηση ωραρίου που έρχεται.Δηλαδή και να δουλέψουμε φέτος,απλά παρατείνουμε την ανεργία,τίποτα άλλο.Κάποια στιγμή θα την πατήσουμε.
           Επίσης μ'ενημέρωσε ότι οι αναπληρώτριες της α' φάσης στην β' Αθηνών τοποθετήθηκαν μόλις την Δευτέρα αφού δηλαδή παρουσιάστηκαν και της β' φάσης.Μα γιατί καθυστερούν έτσι;Τί γίνεται φέτος τελοσπάντων;Εγώ που ενδιαφέρομαι για Αθήνα θέλω να ελπίζω ότι δεν μπορεί,κάτι θα γίνει.Έχω εδώ απέναντι απ'το σπίτι μου(έτσι για σπάσιμο δηλαδή)ένα νηπιαγωγείο και όποτε βλέπω τα πιτσιρίκια στην αυλή ,βουρκώνω.Μου λείπει το σχολείο βρε παιδιά!!!

Αποσυνδεδεμένος star2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:53:05 pm »
             Καλημέρα και από μένα!Χθες μιλούσα με συνάδελφο που τοποθετήθηκε στην ανατ.Αττική σε σχολείο του Γέρακα.Απογοήτευση.Υλικά δεν υπάρχουν(1 κουτί μαρκαδόρους για όλη την σχολική χρονιά),κόλλες Α4 με φειδώ,πετρέλαιο ούτε λόγος.Πώς καταντήσαμε έτσι.Και τους μιλάνε συνέχεια για την αύξηση ωραρίου που έρχεται.Δηλαδή και να δουλέψουμε φέτος,απλά παρατείνουμε την ανεργία,τίποτα άλλο.Κάποια στιγμή θα την πατήσουμε.
           Επίσης μ'ενημέρωσε ότι οι αναπληρώτριες της α' φάσης στην β' Αθηνών τοποθετήθηκαν μόλις την Δευτέρα αφού δηλαδή παρουσιάστηκαν και της β' φάσης.Μα γιατί καθυστερούν έτσι;Τί γίνεται φέτος τελοσπάντων;Εγώ που ενδιαφέρομαι για Αθήνα θέλω να ελπίζω ότι δεν μπορεί,κάτι θα γίνει.Έχω εδώ απέναντι απ'το σπίτι μου(έτσι για σπάσιμο δηλαδή)ένα νηπιαγωγείο και όποτε βλέπω τα πιτσιρίκια στην αυλή ,βουρκώνω.Μου λείπει το σχολείο βρε παιδιά!!!
αχ και γω για Αθήνα περιμενω και νευριαζω απιστευτα οταν σκεφτομαι οτι μεχρι περσι δουλευαν Αττικη ατομα με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα και γω ετρεχα στην αλλη ακρη της Ελλαδος. Μην στεναχωριεσαι πιστευω θα παρουν κι αλλα ατομα κοτζαμ Αττικη ειναι αυτη! Απλα του χρονου δεν θα πρεπει να το ρισκαρουμε παλι και να βαλουμε κι αλλους νομους.

Αποσυνδεδεμένος nipioel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:06:47 pm »
Δεδομένου όμως της αύξησης του ωραρίου και του ανοίγματος των πινάκων του χρόνου τα πράγματα για εμάς θα είναι πολύ χειρότερα! Εγώ δεν μπορώ να δηλώνω πλέον πολλές περιοχές, γιατί έχω 5 μηνών μωράκι!!! Τι να πω ίσως κάθε εμπόδιο για καλό!! Καλή επιτυχία σε όλες πάντως!!!

Αποσυνδεδεμένος nipioel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:13:32 pm »
Ποιον ενδιαφέρει που μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης ήμουν Αιτωλοακ. μόνη μου και ο άντρας μου Λευκάδα... Γιατί να έχουμε άλλωστε τα προνόμια των μονίμων στις άδειες εμείς οι αναπλ. που έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, αφού φυσικά αξιολογηθήκαμε πρώτα χωρίς να μας έχει χαριστεί τίποτα... Ε, τώρα πια μας στερούν και το δικαίωμα στην εργασία..

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:18:12 pm »
πολυ σιωπη κ παγωμαρα...βλεπεις τα σχολεια κ λες που ημουν περυσι τετοιο καιρο...κ γω μια θεσουλα στη αθηνα περιμενω....αλλα ολο περιμενω....αχ....υπομονη ...

Αποσυνδεδεμένος Miranda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:27:07 pm »
lefa επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας αφού κι εγώ περίμενα ένα μήνα τη β φάση και τελικά με κάλεσαν, θέλω να σας πω τι έγινε την Δευτέρα τουλάχιστον στις 3 διευθύνσεις που εγώ και κάποιες φίλες πήγαμε να παρουσιαστούμε :Στην α,β,γ Αθήνας μας είπαν να δηλώσουμε τις περιοχές της κάθε διεύθυνσης με σειρά προτίμησης.Μάλιστα, εγώ τους ρώτησα δεν έχετε συγκεκριμένα κενά ή συγκεκριμένες περιοχές που χρειάζονται νηπιαγωγοί,γιατί δεν κάλεσαν και πολλούς,άρα ξέρετε που θα μας στείλετε και δεν έχει νόημα να δηλώσουμε περιοχές της διεύθυνσης που δε θα μας καλέσουν.Η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουν που είναι τα κενά ακόμη.Ίδια εικόνα και στην α,β,γ Αθήνας.Έδιναν την εντύπωση ότι πραγματικά δεν ήξεραν΄.Τι να πω;Ή έχουν πολλά κενά και δεν ξέρουν ποιο να καλύψουν πρώτα ή είναι ανοργάνωτοι.
Είναι σίγουρο ότι έχουν πολλά κενά και δεν ξέρουν ποιο να πρωτοκαλύψουν. Μάλλον αυτά στα οποία οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί είναι πιο αγανακτισμένοι. Πρόσφατα έμαθα για νηπιαγωγεία στα οποία ΝΗΠΙΑ (όχι προνήπια) περιμένουν ακόμα σπίτια τους να αρχίσει το σχολείο

Αποσυνδεδεμένος Miranda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:29:15 pm »
όχι ότι δεν είναι και ανοργάνωτοι ούτως ή άλλως.

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:35:04 pm »
δεν ξέρω τι να σκεφτώ...νιώθω εγκλωβισμένη..να περιμένω ή να ψάξω για δουλειά...κι αν φέτος την παλέψω του χρόνου αποκλείεται να περιμένω..είναι πολυ ψυχοφθόρο αλλά και ζημιογόνο οικονομικά..και στο βιογραφικό που θα φαίνεται η αναπλήρωση θα με πάρουν σε ιδιωτικό ή θα με απορρίψουν?και σου λέω δοκίμασε και θα δείς απλά τόσα χρόνια που έχω δουλέψει και στα ιδιωτικά έχω κουραστεί στην απόρριψη..νιώθω οτι κάνω πισωγύρισμα...είμαι χάλια πρώτη φορά στη ζωή μου κ είμαι απαισιόδοξη
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος Miranda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:44:21 pm »
Πάντως από ότι κατάλαβα τη Δευτέρα πήραν πολλά άτομα παράλληλη από το γενικό πίνακα ΠΕ60. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αυτό δεν είναι σαν τρίτη φάση? Αν τα υπολόγισα καλά έφυγαν από πάνω μου πάνω από 100 άτομα..όσα και στην

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:48:26 pm »
Πάντως από ότι κατάλαβα τη Δευτέρα πήραν πολλά άτομα παράλληλη από το γενικό πίνακα ΠΕ60. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αυτό δεν είναι σαν τρίτη φάση? Αν τα υπολόγισα καλά έφυγαν από πάνω μου πάνω από 100 άτομα..όσα και στην

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)