0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπραβο κοριτσια για τις ενημερωσεις που κανετε.με σειρα 203+να περιμενω επομενη φαση ?στον ενιαιο πινακα διορισμων ποιοι ανηκουν?
Παράθεση από: anna89 στις Οκτωβρίου 12, 2012, 07:33:29 pmμπραβο κοριτσια για τις ενημερωσεις που κανετε.με σειρα 203+να περιμενω επομενη φαση ?στον ενιαιο πινακα διορισμων ποιοι ανηκουν?Φυσικα και να περιμενεις την Γ φαση.Ειδικα αν δεν εχεις βαλει μονο 2-3 επιλογες.Στον ενιαιο πινακα διορισμων ανηκουν οσοι εχουν εστω και 0.1 μοριο πραγματικης προυπηρεσιας,μεχρι 30/06/2010
Καλησπέρα και απο μένα!!!πρώτη φορά ασχολούμαι τοοοοσο πολύ με τους αναπληρωτες καθώς πρώτη φορά βλέπω να πλησιάζει η σειρά μου αλλά ποτε να μη φτάνει.. ακόμα!!!!με θέση 2000 και κάτι λίγα, και τικαρισμένο αυτό το έρημο το κουτάκι, πείτε μου, έχω καμία ελπίδα ή τσάμπα χάρηκα εξαρχής?κάθε φορά που βλέπω ανακοίνωση προσλήψεων τρέμω σαν το ψάρι!!!!!ΥΓ υπομονή σε όλους!!!!ευχαριστω!!Εγώ πιστεύω ότι θα σε πάρουν φέτος πάντως!Εδώ εγώ που ήμουν φέτος α φάση κ όταν βλέπω ανακοινώσεις κάτι παθαινω, φαντασου εσύ!Μας έχουν κάνει πολύ αγχωδεις με όλη αυτή την κατάσταση!Υπομονή κ κάτι θα γίνει!
Καλησπέρα και απο μένα!!!πρώτη φορά ασχολούμαι τοοοοσο πολύ με τους αναπληρωτες καθώς πρώτη φορά βλέπω να πλησιάζει η σειρά μου αλλά ποτε να μη φτάνει.. ακόμα!!!!με θέση 2000 και κάτι λίγα, και τικαρισμένο αυτό το έρημο το κουτάκι, πείτε μου, έχω καμία ελπίδα ή τσάμπα χάρηκα εξαρχής?κάθε φορά που βλέπω ανακοίνωση προσλήψεων τρέμω σαν το ψάρι!!!!!ΥΓ υπομονή σε όλους!!!!ευχαριστω!!