0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα και ΚΑΛΗ Ε
Παράθεση από: Roula_S στις Οκτωβρίου 14, 2012, 06:54:51 pmΣε περσινό σχολείο που δούλευα διθέσιο η νηπιαγωγος που δούλευε για 14 χρόνια κατα ένα περ´εργο τρόπο λειτουργούσε μόνο 1 τμήμα,με το που βγήκε στη σύνταξη λειτούργησαν 2 τάξεις κλασσικών κι έτσι πήγα εγώ με μια ακόμα αναπληρώτρια με την οποία κάναμε τις κατάλληλες ενέργειες για να λειτουργήσει και ως ολοήμερο απο την επόμενη χρονιά κι έτσι δημιουργήθηκε μια ακόμη θέση εργασίας και μ´αλιστα σε σχολείο που δίνει 10 μόρια!Το θέμα είναι οτι τις προηγούμενες χρονιές οι γονείς δεν ρωτούνταν καν για ολοήμερο,ήξεραν οτι το συγκεκριμένο λειτουργούσε μόνο ως κλασσικό και με μια νηπιαγωγό.θα ήθελα να ενημερώσω ότι όταν φεύγει ενας μίνιμος εκπαιδευτικός το κενό για τη χρονιά που διανύουμε είναι κενο για αναπληρωτή (νομίζω λειτουργικό ονομάζεται). Την επόμενη χρονιά θεωρείται κενό μονιμου εκπαιδευτικού που καλύπτεται από διορισμό.
Σε περσινό σχολείο που δούλευα διθέσιο η νηπιαγωγος που δούλευε για 14 χρόνια κατα ένα περ´εργο τρόπο λειτουργούσε μόνο 1 τμήμα,με το που βγήκε στη σύνταξη λειτούργησαν 2 τάξεις κλασσικών κι έτσι πήγα εγώ με μια ακόμα αναπληρώτρια με την οποία κάναμε τις κατάλληλες ενέργειες για να λειτουργήσει και ως ολοήμερο απο την επόμενη χρονιά κι έτσι δημιουργήθηκε μια ακόμη θέση εργασίας και μ´αλιστα σε σχολείο που δίνει 10 μόρια!Το θέμα είναι οτι τις προηγούμενες χρονιές οι γονείς δεν ρωτούνταν καν για ολοήμερο,ήξεραν οτι το συγκεκριμένο λειτουργούσε μόνο ως κλασσικό και με μια νηπιαγωγό.
εγώ να σας πω πως θα μεινουμε ολοι οι αναπληρωτες ανεργοι απο του χρονου?στο ipaideia κάτω από την σχετική δημοσίευση για πρόωρη αποχώρηση από το ολοήμερο,υπάρχουν διαφορα σχολια που μας χαρακτηρίζουν τεμπέληδες,το ωράριό μας προκλητικό και πως είναι πολύ καλό που επιτρέπεται η αποχωρηση τις 2 η ώρα.δυστυχώς η κοινωνία δεν είναι με το μέρος μας και θέλουν να μας θάψουν...