0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν θα υπαρχουν γραπτοι διαγωνισμοι ως το 2020 περιπου, συμφωνα με πολυ καλα πληροφορημενη πηγη(αυτη ειναι η αποψη του υπουργου εσωτερικων)θα υπαρχουν μονο αυτοι που γινονται με τη μορφη μοριοδοτησης συγκεκριμενων κριτηριων, βλεπε δημους κτλ.αυτο δε δειχνει να εξαιρει τους εκπαιδευτικους, αρα βγαλτε τα συμπερασματα εσεις( ελαστικη εργασια, φουλ αναπληρωτες αυξηση ωραριου ή οτι αλλο καταλαβαινετε...)αν δε γινουν μεταταξεις στο δημοσιο για να στρωσει η κατασταση λενε, δεν εχουν νοημα οι διορισμοι, βεβαια η εκπαιδευση ειναι αλλιως, δεν μπορει να ρθει οποιος να ναι, δε βαζουμε σφραγιδες απλα, αλλα οι αναπληρωτες να ναι καλαδυστυχως αυτη τη φορα το εμπαργκο σπαει για δυσαρεστη ειδηση, αν και αναμενομενη(απλα λεγαμε ως το 2014-2015)η αποφαση δεν ειναι δικη μου,εγω την ειδηση σας λεω, δεν κοβω εγω το διαγωνισμο για αλλα 8 χρονια, το λεω για τους ηλιθιους που δεν καταλαβαινουν τη διαφορα α, και για τον "σαινη" του forum,θα καταλαβει αυτος, ουτε και αυτη η ειδηση, οπως και τοσες αλλες, ειναι απο τη βουλη
Γιατί πλέον δε θα θέλουν να διορίζουν άλλους μόνιμους!
Αν και θα με βολευε να μη γινει ΑΣΕΠ μεχρι το 2030 και οχι απλα το 2020 γιατι εχω πολυ καλη σειρα στον τελευταιο αδυνατω να το πιστεψω. Διαφοροι εδω μεσα πετανε βομβες και εξαφανιζονται χωρις να αναφερουν καν τις πηγες τους. Μαλλον πρεπει να βλεπουμε το φορουμ σαν χωρο κοτσομπολιου και προπαγανδας και οχι σαν πηγη ενημερωσης. Για ποιο λογο να σταματησουν οι γραπτοι διαγωνισμοι ενω οι αλλοι θα συνεχιζονται? Για το κοστος? Με το 25αρι παραβολο (που μπορει να γινει 30αρι) βγαζουν και κερδος.