0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
anixia το 2012 δεν τελείωσε ακόμα.. προλαβαίνουν για έναν διαγωνισμό-εξπρές
"Πάντα" = κάθε χρόνο; Έχω σοβαρές αμφιβολίες για αυτό, τουλάχιστον για το 2013 (και για τα υπόλοιπα χρόνια βλέπουμε), με εξαίρεση εναπομείναντες με ΦΕΚ κλπ σε ορισμένες ειδικότητες.Και μην το κάνετε τόσο πολύ θέμα με τις πληροφορίες κλπ. Οι πληροφορίες όταν υπάρχουν, ισχύουν μέχρι να αλλάξει κάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αρχική πληροφορία ήταν λάθος, απλά επέδρασαν παράγοντες που τελικά την ανέτρεψαν.Αν το βλέπετε έτσι κάθε φορά, θα βλέπετε λιγότερες "συνομωσίες"
Παράθεση από: GILDA στις Οκτωβρίου 08, 2012, 01:38:36 pmΠιστεύω ότι η σημερινή πληροφορία του φυσικού κλειδώνει πάνω σε αυτό που γράφανε όλο το σκ τα παιδιά στο θέμα του ξεκλειδώματος των πινάκων. Πάει η προσμέτρηση των μορίων κ των προηγούμενων ΑΣΕΠ. Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις το σκεπτικο σου? Πως δηλαδη συνδεεις τη μη διεξαγωγη ΑΣΕΠ με το ανοιγμα των πινακων και τη μη προσμετρηση των προηγουμενων ΑΣΕΠ? (Να τονισω οτι ολα αυτα δεν εχουν ειπωθει απο κανεναν επισημα εστω και ανεπισημα, τα εχω διαβασει εδω στο φορουμ.)
Πιστεύω ότι η σημερινή πληροφορία του φυσικού κλειδώνει πάνω σε αυτό που γράφανε όλο το σκ τα παιδιά στο θέμα του ξεκλειδώματος των πινάκων. Πάει η προσμέτρηση των μορίων κ των προηγούμενων ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Οκτωβρίου 08, 2012, 01:42:22 pmΠαράθεση από: GILDA στις Οκτωβρίου 08, 2012, 01:38:36 pmΠιστεύω ότι η σημερινή πληροφορία του φυσικού κλειδώνει πάνω σε αυτό που γράφανε όλο το σκ τα παιδιά στο θέμα του ξεκλειδώματος των πινάκων. Πάει η προσμέτρηση των μορίων κ των προηγούμενων ΑΣΕΠ. Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις το σκεπτικο σου? Πως δηλαδη συνδεεις τη μη διεξαγωγη ΑΣΕΠ με το ανοιγμα των πινακων και τη μη προσμετρηση των προηγουμενων ΑΣΕΠ? (Να τονισω οτι ολα αυτα δεν εχουν ειπωθει απο κανεναν επισημα εστω και ανεπισημα, τα εχω διαβασει εδω στο φορουμ.)Να στο εξηγήσω αν κ δε δε θα ήθελα να ισχύσει (σημ. εγώ δεν έχω καμιά πληροφόρηση).Αν δε γίνεται ασεπ στα επόμενα 8 χρόνια εμένα θα συνεχίσουν να με πριμοδοτούν με τα 20,5 μόρια του τελευταίου ασεπ κ τα 5.225 του προηγούμενου; Οι άλλοι πώς θα με συναγωνίζονται αν δε τους δίνεται η ευκαιρία ενός ασεπ;
Μα αν δε γίνει επόμενος ΑΣΕΠ πως θα μπορούν οι νέοι απόφοιτοι να μπουν στους πίνακες;