*

Ψηφοφορία

Συμφωνείτε οι αναπληρωτές εφεξής να καλούνται :

με μοριοδότηση προυπηρεσίας (συντελεστές) και κοινωνικών μορίων χωρίς ασεπ
17 (26.2%)
αν είναι έτσι να μην ανοίξουν οι πίνακες.
48 (73.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 65

Αποστολέας Θέμα: Πίνακας κατάταξης αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 10381 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Πίνακας κατάταξης αναπληρωτών.
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:26:16 pm »
Το νομοσχέδιο διαμαντοπούλου δεν είναι και τόσο άδικο αρκέι να ισχύσει και να μην περιμένουμε για κάποια χρόνια που θα γίνει ΑΣΕΠ!
Δε ξερω αν ειναι αδικο ή οχι αλλα εγω της χρωσταω το proficiency που με αναγκασε να παρω στα 30 μου!! :) Δια βιου μαθηση!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:51:53 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:27:30 pm »
@tonik

Μα φυσικά,φιλενάδα  ;),και θα μπορούσαμε να συζητήσουμε στην πορεία ως κλάδος τις απαραίτητες διορθώσεις,όπου εμφανίζονταν στρεβλώσεις στο νόμο.Απλά να επισημάνουμε ότι τα πράγματα είναι τόσο μπερδεμένα τώρα με όλους αυτούς τους τρόπους διορισμού,που θεωρώ απαραίτητο τον ένα και μοναδικό τρόπο.
Για παράδειγμα,ξέρω συνάδελφο με 2 πολύ καλές σειρές σε ΑΣΕΠ (παρολίγο διοριστέος),ο οποίος τελικά διορίστηκε με το 40%,ενώ άλλος,ο οποίος ξεκίνησε τη συγκέντρωση της προϋπηρεσίας του χωρίς ΑΣΕΠ,διορίστηκε με το 24μηνο,λόγω της μιας και μοναδικής φοράς που κάποτε μόλις πέρασε τη βάση.Οσο δεν επιθυμούμε την εμπέδωση ενός ενιαίου συστήματος,τόσο θα υπάρχουν οι υποψίες για την εκ του πονηρού παράταση του χάους.Αυτή είναι η δική μου άποψη,χωρίς φυσικά να επιμένω ότι είναι και η απόλυτα σωστή,κουβέντα κάνουμε. :)

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:28:21 pm »
antik, στην ειδικότητά μου (φιλόλογος) γνωρίζω με ονοματεπώνυμο αρκετούς (για μένα και ένας πολύ είναι!) που μόνο με ΠΔΣ (σε δυσπρόσιτα μάλιστα, άρα διπλασιασμό μορίων) και αποτυχίες σε ασεπ, ενώ δεν δούλευαν ακόμα αναπληρωτές όταν πρωτοπήγα εγώ αναπλήρωση (με μόρια μόνο απο 2 ασεπ) τώρα έχουν ήδη κληθεί πριν από μένα και αν ανοίξουν οι πίνακες χωρίς φίλτρο ασεπ θα βλέπω τη σκόνη τους...
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:29:17 pm »
Δεν πρόκειται να βρεθεί μπροστά σου πχ ο Πδσ γιατί δεν τον έχουν πάρει αναπληρωτή όπως εσένα και είναι "κολλημένος" στα ίδια μόρια της Πδσ.Μην υπολογίζεις τον φορτωμένο από παλιά Πδσ γιατί αυτός είναι ήδη μόνιμος.
Ο Σιβιτανιδειος; Ο ειδικής αγωγής; Ο ΣΔΕ; Ο ωρομίσθιος; Ο αθλητικό σχολείο; Ο εκκλησιαστικό λύκειο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:51:53 »

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:30:45 pm »
Rublev, έχεις δίκιο και στο τελευταίο σχόλιο, το γνωρίζω αυτό που λες...
τελικά πού διαφωνούμε; δεν έχω καταλάβει ακόμα!  ;D
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:31:36 pm »
Δεν πρόκειται να βρεθεί μπροστά σου πχ ο Πδσ γιατί δεν τον έχουν πάρει αναπληρωτή όπως εσένα και είναι "κολλημένος" στα ίδια μόρια της Πδσ.Μην υπολογίζεις τον φορτωμένο από παλιά Πδσ γιατί αυτός είναι ήδη μόνιμος.
Ο Σιβιτανιδειος; Ο ειδικής αγωγής; Ο ΣΔΕ; Ο ωρομίσθιος; Ο αθλητικό σχολείο; Ο εκκλησιαστικό λύκειο;
Γνωριζουμε τι θα γινει με τους ειδικης αγωγης αν ξεκλειδωσουν οι πινακες? Θα μετρησει η πρου στη γενικη?

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:31:49 pm »
Εχω πει και  παλαιότερα την αποψη μου πανω στη μοριοδότηση. Θεωρω πως δεν ειναι χαμηλη. Και εξηγω: αν ηταν αρκετα υψηλη τοτε ποιος ο λογος διεξαγωγης ΑΣΕΠ για ενα νεο συνάδελφο, οταν γνωριζουμε πολυ καλα πως για να παρεις 0,001 μοριο παραπανω στις γραπτες εξετασεις θελει τυχη και πολυ προσπαθεια? Συνεπως, θα ηταν αδικο για τον νεο συναδελφο. Μη ξεχναμε πως ξεκινησαμε...
Ακόμα,  αν εδιναν παραπανω μόρια στην προυπηρεσια ποιος ο λογος διεξαγωγης και κυριως πού θα ηταν η διαφορά ως προς τη σειρα σε οσους εχουν υπηρεσια?

Με τουτα και με κεινα, με τις αλλαγες, τις "βελτιωσεις",τις προσθηκες, κλπ.....οι "αρμόδιοι" μας εκαναν να μη ξερουμε πια τι ειναι σωστο, τι νομιμο, τί ηθικό....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:32:01 pm »
Γνωριζουμε τι θα γινει με τους ειδικης αγωγης αν ξεκλειδωσουν οι πινακες? Θα μετρησει η πρου στη γενικη?
Φυσικά.

Αποσυνδεδεμένος piteroyl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:32:16 pm »
Aυτούς τους έχεις και τώρα από πάνω σου είτε Ιδαχ είναι είτε άλλο.Οι αλεξιπτωτιστές με τα νέα μόρια προϋπηρεσίας που θα αναγνωριστούν από το Σεπτέμβριο 2010 και μετά θα είναι ζόρι.Ωστόσο ΑΝ θέλουν με τροπολογία μπορούν να μην τους τα αναγνωρίσουν.
Πρέπει να φύγω,γεια!

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:35:03 pm »
Αυτοί που έρχονται από Κύπρο τους ξεχάσατε.. Κακώς...

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:36:15 pm »
Αυτούς που λέω εγώ antik, όχι, δεν τους έχω από πάνω μου τώρα!!! Κάτω μου είναι ακόμα, απλά φεύγουν νωρίτερα λόγω κουτιού που δε βάζω εγώ και όχι λόγω σειράς!!! Μετά θα βρεθούν μπροστά μου, αν φύγει το φίλτρο ασεπ!!!
Αντίθετα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να με προσπεράσει ασεπίτης λόγω κουτιού... εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ! Ο με ασεπ που θα βρεθεί στο Καστελλόριζο καλώς θα με προσπεράσει, πληρώνω το τίμημα του να μη φύγω μακριά από την οικογένεια, ο χωρίς ασεπ με πειράζει!

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:38:10 pm »
Πράγματι υπάρχουν πολλές πίσω πόρτες για να ανέβει κάποιος ψηλά στον πίνακα! Και όλες αυτές πάντα με μέσο!!

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:39:59 pm »
Aυτούς τους έχεις και τώρα από πάνω σου είτε Ιδαχ είναι είτε άλλο.Οι αλεξιπτωτιστές με τα νέα μόρια προϋπηρεσίας που θα αναγνωριστούν από το Σεπτέμβριο 2010 και μετά θα είναι ζόρι.Ωστόσο ΑΝ θέλουν με τροπολογία μπορούν να μην τους τα αναγνωρίσουν.
Πρέπει να φύγω,γεια!
Δεν είναι όλοι από πάνω μου, τους συγκρατεί κάποιους το τελευταίο πρόσκομμα αξιοκρατίας, η βαθμολογία ΑΣΕΠ. Όταν το βγάλουν και αυτό θα είναι ελεύθεροι να μοιράσουν μεταξύ τους όλη τη λεία.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:41:46 pm »
Green πίστεψέ με αυτό περιμένουν και δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)