PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
MARKOS
,
victor123
,
Stelios
)
Εμπαιγμός και κοροϊδία – Διαγωνισμός ΑΣΕΠ
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
7
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Εμπαιγμός και κοροϊδία – Διαγωνισμός ΑΣΕΠ (Αναγνώστηκε 18154 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Εμπαιγμός και κοροϊδία – Διαγωνισμός ΑΣΕΠ
«
Απάντηση #42 στις:
Αυγούστου 15, 2007, 03:57:28 pm »
Tweet
O συναδελφος DENIS εχει απόλυτο δικιο. Είτε διορισμενοι είτε αδιόριστοι αυτο που προεχει είναι η συναδελφικότητά μας και η αξιοπρέπεια. Ο καθενας το παλευει όπως μπορεί για να τα καταφερει. Επικροτουμε τους νομιμους τροπους ,όποιοι και να είναι αυτοι, αγωνιζομαστε για περισσοτερη αξιοκρατία αλλά σε καμια περιπτωση δε λοιδωρουμε ουτε κατακρινουμε συναδελφους. Αλληλουποστηριξη και αξιοπρεπεια. Ειμαστε εκπαιδευτικοι πρεπει να δινουμε στα παιδια μας ποιοτικα παραδειγματα, ειτε ειμαστε σε σχολειο ή φροντιστηριο ή κ.λ.π Να είμαστε περηφανοι για το λειτουργημά μας και να αποδεικνυουμε καθημερινα με τη σταση ζωής μας και ότι είμαστε ακεραιοι και αξιοπρεπεις. Είμαστε δασκαλοι και αυτο πρέπει να αποδεικνυεται από τη σταση που κραταμε όταν είμαστε στην ουρα του σουπερμαρκετ εως τις καθημερινες μας συναναστροφες και σε όλους τους τομεις και χώρους. Εκει θα δειξουμε την ποιοτητα μας, στο κοινωνικό σύνολο. Πρεπει καθε μερα να αποδεικνυουμε οτι στεκομαστε στο υψος του λειτουργηματος μας.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 19:51:25 »
θάνος
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Π.Ε.Α.Ε
«
Απάντηση #43 στις:
Αυγούστου 15, 2007, 10:12:24 pm »
Συμφωνώ απολύτως με την προλαλήσασα.Μπορεί να μας στερούν το δικαίωμα στην εργασία,μπορεί να απαξιώνουν με χίλιους δυο τρόπους τα πτυχία μας,αλλα όσο κι αν προσπαθούν δε θα μας αφαιρέσουν την αξιοπρέπειά μας.Πιστεύω οτι αν ενωθούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά.Ας τους δώσουμε κάτι για να σκέφτονται.Έχουμε δύναμη.Το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε.
Καταγράφηκε
blog:
adioristos
Λουλου
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
«
Απάντηση #44 στις:
Αυγούστου 15, 2007, 10:52:21 pm »
KELLYKOY, δεν μας παρατας με τις συμβουλες περι επιπεδου συζητησης ,forum ειναι και ο καθενας μπορει να πει την αποψη του αυτο ελειπε να σκεφτομαστε και τι θα πουμε ,ενα σχολιασμο εκανα γιατον διαγωνισμο και γι αυτο που σχολιασε η συναδελφος,το επιθετικο και ειρωνικο υφακι κρατα το για αλλου.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #45 στις:
Αυγούστου 15, 2007, 11:04:01 pm »
Athanasios, όσο βλεπουν εμας να μαλώνουμε σαν κοκορια αυτοι τριβουν τα χερια τους. Τους συμφερει αυτη η κατάσταση α) για να μη πληρωνουν γιατι οι διορισμοι θελουν και χρήματα και
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 19:51:25 »
θάνος
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Π.Ε.Α.Ε
«
Απάντηση #46 στις:
Αυγούστου 15, 2007, 11:14:22 pm »
Συμφωνώ μαζί σου kellykou.Δεν είναι κακό να προκύπτουν διαφωνίες.Αρκεί να οδηγούν σε γόνιμο διάλογο και να προάγουν την προσπάθεια όλων των συναδέλφων που αγωνίζονται πλέον για τα αυτονόητα.
Καταγράφηκε
blog:
adioristos
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #47 στις:
Αυγούστου 15, 2007, 11:24:57 pm »
Λουλου, σε καμια περίπτωση δεν ήθελα να ακουστώ είρων ή επιθετική και αν πραγματικα ένιωσες έτσι σου ζητώ χίλια συγγνώμη. Η αλήθεια είναι ότι σε ένα φορουμ που ακουγονται σκορπιες απόψεις δεν μπορεί κάποιος να βγάλει προς τα έξω τα στοιχεία της προσωπικοτητας του. Αν με γνωριζες θα ήξερες ότι σε καμια περιπτωση δεν θα φερομουν υποτιμητικα ή απαξιωτικά σε συναδελφο. Η άποψήσου για το τι πρέπει να εξεταζόμαστε ασφαλώς και είναι άποψη σου και ίσως θα μπορουσε να γινει μια συζητηση πάνω σε αυτό και να εκφραστουν διαφορες απόψεις και μπορεί και να έχουμε ταύτιση απόψεων. Απλά αυτό που εγώ ήθελα να τονίσω είναι σε σχεση με τη διαφάνεια ίσως πρεπει να λάβουμε υποψη μας και άλλους παράγοντες περα από αυτο καθ'αυτό το αντικειμενο εξετασης. Η φραση "επιπεδο συζητησης" σε καμια περιπτωση δεν αναφεροταν σε σένα. Αναφερομουν στο γεγονός ότι μας κάνουν να ασχολούμαστε με λεπτομερειες (που ενίοτε είναι εξισου σημαντικες) για να μη φαινονται τα πραγματικα προβλήματα. Συνηθως όταν αναφερομαι σε κάποιον θα δεις ότι βάζω το όνομά του Ακόμη μια φορά θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνωμη αν άθελά μου ένιωσες άσχημα.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #48 στις:
Αυγούστου 15, 2007, 11:37:09 pm »
Υ.Γ. Λουλου, η απάντηση στον Athanasios σταλθηκε πριν το δω το μήνυμά σου. Οτι έγραψα εξακολουθει να ισχυει. Ο διαλογος είναι ο μόνος τρόπος για να βρεθουν κοινες τομες.
Αν μενεις πάντως Πειραιά ή καποτε περάσεις από εδώ κερνάω καφέ για να δεις ότι μακριά από εμενα το υφάκι και η ειρωνεια. Να'σαι καλά.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #49 στις:
Αυγούστου 16, 2007, 01:40:17 am »
DESPINA μην ανησυχεις δεν είσαι η μόνη. Οι πιο πολλοι αδιοριστοι ζουν σε καθεστως ανασφαλειας. Ολοι ξέρουν ότι από ΠΔΣ και ωρομισθιες τα λεφτα είναι ελάχιστα και δεν τα πληρωνομαστε κιολας. Τα φροντιστηρια μας ξεζουμιζουν για ψίχουλα και μας τρώνε από παντου, ενσημα, δωρα κ.λ.π. Οσοι είναι έξω από το χορο λενε ότι παιρνουμε πολλά λεφτα απο τα ιδιαιτερα. Ομως όλοι εδω γνωριζουν ότι αν τρως καποια απογευματα στην ΠΔΣ και στα φροντιστηρια (γιατι αλλιως δε σου βγαινουν ουτε τα ενσημα για να εχεις ασφαλιση ουτε ο ΟΑΕΔ το καλοκαιρι) δεν έχεις χρονο για να κανεις ιδιαιτερα. Ασε που το ιδιαιτερο θελεις 1ώρα να πας και 1 ώρα να έρθεις και 1 ώρα το μάθημα δηλ. 3 ώρες για να πάρεις κατα μεσο όρο 10-20 ευρώ. (Ποσοι συνάδελφοι είναι αυτοι που παιρνουν 30 και 40? Εγώ δε ξερω κανενα.) Επίσης δε δουλεύουμε 4 μήνες το χρονο και ζουμε με τα 300 του ΟΑΕΔ και αυτα εάν τα παρουμε. Εχεις δικιο Δεσποινα. Είναι κρίμα να μη μπορουμε να προγραμματισουμε τη ζωή μας. Επίσης υποασφαλιζομαστε. ΚΑμια σχεση με την ασφαλεια του δημοσιου. Εγώ μετα από σοβαρο προβλημα υγειας πήγαινα στο φροντιστηριο και σερνομουν ενω αν είχα διοριστει θα καθομουν σπιτι μου με άδεια να κανω τις θεραπειες μου να συνελθω και όχι να ζαλιζομαι στην ταξη την ώρα του μαθηματος. Ομως όταν μπαινω μεσα στην ταξη και βλεπω τα παιδια σκεφτομαι ότι και 2000 το μηνα να μου εδιναν δεν θα μπορουσα να δουλεψω σε γραφειο για παραδειγμα. Τα παιδια είναι ζωντανο υλικο. Δε βαριεσαι ποτε. Κανενα μαθημα δεν ειναι το ιδιο με το άλλο. Παντα έχεις κατι ενδιαφερον να κανεις. Είμαι σιγουρη ότι αν αποφάσιζες ξανα πάλι την ίδια αποφαση θα έπαιρνες.
Καταγράφηκε
Λουλου
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
«
Απάντηση #50 στις:
Αυγούστου 16, 2007, 09:38:30 am »
Kellykou τελικα η απαντηση σου με εκανε να αισθανθω ασχημα και εγω με τη σειρα μου σου ζητω συγγνωμη, χωρις να θελω να δικαιολογηθω η πιεση και η αγωνια των ημερων με εχει κανει οξυθυμη,σε πρωτη ευκαιρια θα κανονισομε για τον καφε που λεγαμε.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #51 στις:
Αυγούστου 16, 2007, 01:28:30 pm »
Λουλου, όποτε θες για το καφέ είμαι μεσα. Αλλά προς θεου μην αρχίσουμε να μιλάμε για την αδιοριστία μας γιατι θα μας έρθει και στις δυο εγκεφαλικο. Χα Χα. Σε καταλαβαινω απόλυτα. Η πίεση των τελευταιων ημερών και η απογοητευση μας μας έχει φερει σε κακη ψυχολογικη κατασταση και πρεπει να ανέβουμε λιγάκι γιατι ο δρομος είναι μακρυς και δυσκολος. Μήπως τον καφε να τον κανουμε σφηνακια? Μου φαινεται ότι θα μας βοηθησουν περισσοτερο. Να'σαι καλα. Τα λεμε.
Καταγράφηκε
θάνος
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Π.Ε.Α.Ε
«
Απάντηση #52 στις:
Αυγούστου 16, 2007, 04:11:26 pm »
despina δεν είσαι η μόνη.Είμαι 31 και υπάρχουν μήνες που ζορίζομαι να τα βγάλω πέρα από οικονομικής άποψης.Τώρα ας πούμε δουλεύω με τρίμηνη σύμβαση ως εργάτης καθότι δε δικαιούμαι επίδομα ανεργίας.
Καταγράφηκε
blog:
adioristos
Tarzan
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
ΠΕ03
«
Απάντηση #53 στις:
Αυγούστου 16, 2007, 09:16:30 pm »
... ειναι κάποιοι που φωνάζουν απο site σε site για την καταστρατήγηση του 60-40 στους διορισμούς. Εγώ ας πούμε οτι αρχικά συμφωνώ μαζί τους υπέρ των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.
Ομως κύριοι γιατί δε βγήκατε να φωνάξετε και υπέρ των ΄΄άλλων΄΄ ΄΄οταν η βάση κατέβηκε στο 55; Μήπως δεν έχετε παρατηρήσει ότι σε όλους πια τους κλάδους η πλειοψηφία των αναπληρωτών θα είναι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ; Δεν είναι αυτός ένας τρόπος κατάληψης του 40% αφού τους δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσουν προυπηρεσία και να διοριστούν μέσω πίνακα; Δείτε σε πόσους κλάδους (πχ ΠΕ02) περσινοί αναπληρωτές φέτος δεν έχουν καμια τύχη.
Είναι σωστό να αγωνιζόμαστε μαζί για κάποια πραγματα αλλά χωρίς εμμονές και χωρίς στρατόπεδα. Αλλωστε μου κάνει εντύπωση που πριν το διορισμό όλο αδιικίες ανακαλύπτουμε αλλα μετα το διορισμό δεν ακούω κανέναν να μιλάει. Μήπως στο να πάρεις ευνοική μετάθεση, απόσπαση ή βελτίωση όλα λειτουργούν αξιοκρατικά; Τότε γιατί δεν μιλάει κανείς;
Καταγράφηκε
Syllas
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
«
Απάντηση #54 στις:
Αυγούστου 16, 2007, 09:21:17 pm »
Το ότι το 40% έγινε 55 και το 60% έγινε 45 δεν σου λέει τίποτα; Είναι παράνομο ή δεν είναι;
Καταγράφηκε
eleftheria
Επισκέπτης
«
Απάντηση #55 στις:
Αυγούστου 16, 2007, 11:23:02 pm »
Η συζήτηση περί αιτήσεων των διοριστέων ήταν άσχετη με το θέμα και συνεχίζεται εδώ
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2715.0
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
7
Πάνω