0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι το πάνε από εδώ και πέρα να τη βγάλουν μόνο με ΑΜΩ και με υπερωρίες που θα επιβάλλουν στους μόνιμους. Τα λεφτά προφανέστατα δεν φτάνουν και κανείς δεν ξέρει πως και από που θα βρεθούν άλλα.
Υπάρχουν πληροφορίες για προσλήψεις τεχνικών ειδικοτήτων, το πολύ έως τις 15 Νοεμβρίου 2012... άραγε ισχύει;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 20, 2012, 09:30:57 amΑρχίζω να υποψιάζομαι ότι το πάνε από εδώ και πέρα να τη βγάλουν μόνο με ΑΜΩ και με υπερωρίες που θα επιβάλλουν στους μόνιμους. Τα λεφτά προφανέστατα δεν φτάνουν και κανείς δεν ξέρει πως και από που θα βρεθούν άλλα.Eίμαι Μουσική ειδικότητα αλλά πάντα χρονικά, πηγαινα σχολείο μαζί με φάση τεχνικών.Την Παρασκευή το πρωί στη Διεύθυνση,(αν και το σχολείο που προορίζομαι σύμφωνα με τον πίνακα έχει βγάλει ώρες εδώ και καιρό),μου είπαν ότι οι πίστωσεις που πιθανό να βγουν για εμάς θα είναι ΑΜΩ με λίγες ώρες και αυτές αν εγκριθούν.Μου το είπαν ξεκάθαρα.Τις υπόλοιπες μάλλον θα τις φορτωθούν μόνιμοι...
Τι ειδικότητα είσαι Αris81; Γεωπόνος; Πότε σου δώσανε τέτοια πληροφορία; Σου τη δώσανε από το υπουργείο ή από τη δευτεροβάθμια;
Στην δική μου ειδικότητα δεν έχει γίνει Α' Φάση..Αυτολεξεί,μου είπαν,ΑΜΩ και αυτό αν εγκριθεί η πίστωση.Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας,μιας και νιώθω ότι εργασιακά δεν έχω να χάσω τίποτε πλέον,μιλάμε για Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Ανατολικής Θεσσαλονίκης.Και μπορεί να είμαι τυπικός με τις κυρίες που δουλεύουν εκεί, μιας και δεν μου φταίνε σε τίποτα,αλλά δεν γίνεται αυτό το τσίρκο να συνεχίζεται και να μην λέει κανείς τίποτα..Αν και το πρώτιστο λάθος είναι οι λίγες πιστώσεις,θέλω να ευχαριστήσω τους "συναδέλφους" άλλων ειδικοτήτων που έβαλαν πλάτη λυτούς και δεμένους, το τελευταίο 10ήμερο, αγνοώντας επιδεικτικά την υπεραθμία τους σε συγκεκριμένες διευθύνσεις,στέλνοντας όλους εμάς στο καναβάτσο.Αλλά η χαρά τους να 'ναι σίγουροι ότι είναι πρόσκαιρη.Τα ξαναλέμε του χρόνου,που δεν θα έχει μείνει τίποτα για κανέναν..